SÜPER LİG

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Bekir İrtegün isyan etti

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Bekir İrtegün isyan etti

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Bekir İrtegün isyan etti
Fenerbahçe ile yolları ayrılan Bekir İrtegün, twitter hesabından adeta patladı, çok sinirlendiği bir "caps" hakkında da konuşup, "edepsiz" yorumu yaptı!

İşte Bekir'in twitter hesabından yaptığı açıklama;

"Öncelikle mesajlarınız için teşekkür ederim, duygulandırdınız; sağ olun. Sizlere veda ederken, aranızdan biri olarak beni çok üzen birkaç başlığa dair duygularımı, düşüncemi ve üzüntümü paylaşmak istiyorum. Geçtiğimiz sezon içinde başlayan, bitimden bir hafta öncesi de süren hatta maalesef hala devam eden hak etmediğim eleştirilere ve beni bazılarına hedef haline getiren konuları açıklamak istedim".

Ersun Yanal algısı..

"İlk olarak 'Ersun Yanal gitti dertler bitti' algısına neden olan, bunun üzerinden şahsımı karalama girişiminde bulunulması ve fakat röportaj içeriğinden bu manayı devşirmenin gazetecilik (!) başarısıymış gibi sunulmasıdır. Fiktif bir başlıkla art niyetlice, söylediklerimin çarpıtıldığı ve çeşitli yayın organlarınca da köpürtülen o tür bir açıklamam olmadı. Olamaz da".

"Her şeyden önce benim karakterimle örtüşmez -ki bahsi geçen röportajda bile biz haddimizi biliriz diye özellikle altını çizmiştim. Hep söylerim; futbolcular saha içinin enstrümanıdır! Öyle sanıldığı ya da sanılması istenildiği gibi transfer yapmak/teknik direktör getirtip yollamak gibi vs. konular bizim haddimizi aşan konulardır ve yönetimin işidir. Olması gereken de budur. Bu haber (!) üzerinden terbiyesizliklerini aileme / emeğime küfre kadar vardıran hiziplerin olmasınaysa vicdan sahiplerine havale ediyorum".

O capse çok sinirlenmiş!

"Son olarak bir edepsizin Başakşehir maçının henüz başındayken kulübeden masöre tebessüm edip uzaktan selamlaştığım andan aldığı capsi 'Biz kaybediyoruz Bekir gülüyor' diye servis edip aleyhine manipülasyon yapması ve buna inanılmasıdır ki hala havsalam almıyor. Ayıptır!"

"Bu konulara daha önce açıklama getirecektim fakat içinde bulunduğum camiayı bunlarla meşgul etmek istemedim. En doğru zamanı bekledim. Bir insanı karalamak, emeği yermek o kadar kolaysa, ona inanmak bu kadar kolay olmamalı. Hayırlı Ramazanlar diliyorum."

İşte Bekir'in sinirlendiği o caps;

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER