BEŞİKTAŞ

Fenerbahçe ile yolları resmen ayrılıyor

Süper Lig’de Beşiktaş’ın 10 puan gerisine düşerek zirveden uzaklaşan Sarı-Lacivertliler, dün bir darbe de Avrupa’da yedi. Sarı-Lacivertli yönetim beklenen kararı aldı...

Fenerbahçe ile yolları resmen ayrılıyor

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’la oynadıkları maçtan mağlup ayrılmaları halinde istifa etmeyi planlayan ancak takımın Vodafone Arena’dan tur biletiyle ayrılması sonrasında yola devam eden Advocaat’ın dün akşamki sonuçla birlikte kredisi tamamen doldu.

Tribünler de doldu ama...

Ligde geçen hafta Ülker Stadyumu’nda Kasımpaşa’yla oynadıkları maçı az sayıda taraftar önünde oynamaları sonrasında, “Belki de sorun taraftardadır. Onların geldiği maçlarda iyi sonuçlar aldık” diyerek 0-0’lık skoru yorumlayan Advocaat’ın takımı, dün dolu tribünler önünde de istediğini alamadı.

Fenerbahçe'de Volkan Demirel şoku

Son olarak geçen hafta yaptığı açıklamada, “Yönetim benden daha iyisini bulursa hemen getirsin” diyerek şimşekleri üstüne çeken tecrübeli çalıştırıcının, Fenerbahçe’nin Avrupa defterini kapatması sonrasında yönetimle yapacağı son görüşmenin ardından istifa kararı alması bekleniyor.

KOCAMAN SESLERİ
Sabah'ın haberine göre; Sarı- Lacivertli yönetimin Avrupa'dan elenmelerinin ardından Hollandalı hocayla yolları ayırarak Konyaspor'u çalıştıran Aykut Kocaman'ı takımın başına getirme olasılığı arttı.

Bir süredir Aykut Kocaman için nabız yoklayan Fenerbahçeli yöneticilerin eski hocalarını takımın başına getirmek için prensip anlaşmasına bile vardığı iddiaları ediliyor. Konyaspor'da mutlu olmayan ve dün yaptığı açıklamalarla yönetimi eleştiren Kocaman'ın yeniden F.Bahçe'ye dönmesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

EN KÖTÜ OLASILIKLA SEZON SONU GELECEK
Yönetimin Advocaat'la yolları en kısa sürede ayırarak Kocaman'ı şimdiden takımın başına getirmeye çalıştığı ancak bu ihtimalin gerçekleşmemesi durumunda en kötü olasılıkla sezon sonunda Kocaman'la anlaşma yapılması planlanıyor. Gelecek sezon takımı kesin olarak Aykut Kocaman'a teslim etmeyi hedefleyen yönetimin gerekirse Kocaman'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına şimdiden başlayacağı öne sürüldü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER