FUTBOL

Fenerbahçe Jose Sosa ile Milano'da görüşecek

Spor Toto Süper Lig'de yer alan takımlar için basında öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Fenerbahçe Jose Sosa ile Milano'da görüşecek - Sayfa 1

Preciado için Fenerbahçe de devrede! Kolombiya basınına göre Galatasaray'ın haricinde Fenerbahçe'nin de oyuncuya bir ilgisi var. Fenerbahçe transferi bitirdi iddiası!Öte yandan Kolombiya'nın El Pais gazetesi, Preciado'nun Fenerbahçe ile anlaştığını duyurdu. Sarı lacivertli ekibin bu transfer için 5 milyon Dolar'dan fazla bir bonservis ücreti ödeyeceği belirtildi. Preciado'nun bu transfer hakkında konuşmak istemediği ancak ona yakın kaynakların aktardığına göre Fenerbahçe ile anlaşılmasından ötürü Preciado'nun oldukça mutlu olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe Jose Sosa ile Milano'da görüşecek - Sayfa 2

Galatasaray'a Kenyalı forvet!İsveç basını, Kenyalı golcü Michael Olunga için sarı kırmızılıların teklifte bulunduğunu iddia etti. İsveç 1. Lig'inde Djurgardens takımında forma giyen 22 yaşındaki oyuncu için, sarı kırmızılı yetkililerin ilk teması kurduğu öne sürülürken, uzun boyu ve fiziksel özellikleriyle ön plana çıkan Kenyalı oyuncunun, Galatasaray'a transfer olması durumunda kariyerinde fantastik bir sıçrama yaşayacağı ifade edildi.

Fenerbahçe Jose Sosa ile Milano'da görüşecek - Sayfa 3

Fenerbahçe, Jose Sosa'yı Milan Kulübü'nden kiralamak istiyor. Milano'ya giden sarı-lacivertli yöneticiler, Arjantinli futbolcu ile bir araya gelerek transfer için ikna etmeye çalışacak.Fenerbahçe bu transferi bitirerek orta sahasındaki yaratıcı oyuncu eksiğini kapatmayı amaçlıyor. Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılarak Milan'a transfer olan Sosa; İtalya Ligi'nde 4'ü ilk 11'de, toplam 6 maçta forma giydi.EKİCİ ARALARI AÇTI!Fenerbahçe'nin Mehmet Ekici ve Trabzonspor yönetimi ile anlaşmasının ardından Beşiktaş'da milli futbolcu içinb da milli futbolcu için devreye girmesi ve Bordo- Mavili yönetimin de bu görüşmeye sıcak bakması Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı çok kızdırdı. 'Tek amaçları transfer yapmamızı zorlaştırmak. Şimdiye kadar neredeydiler' diyen Yıldırım'in 'Böyle ucuz şeylerden vazgeçsinler. Yoksa ben de Sosa'yı alırım' ifadesini kullandığı öğrenildi.

Fenerbahçe Jose Sosa ile Milano'da görüşecek - Sayfa 4

Rodallega'da mutlu son Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yıldız forvetin menaceriyle bir kez daha masaya oturdu ve transfere noktayı koydu... Akhisar Belediye’nin ardından Rodallega’yla da her konuda anlaşılırken, artık resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor.Hugo Rodallega’nın senelik 1.8 milyon Euro civarında bir ücret kazanması beklenirken, 2.5 yıllık mukavele için anlaşıldı. Sezon başında da gündemde olan Rodallega konusunda o zaman görüşmeleri Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın yürütmüştü. Yazın kurulan temaslarda Rodallega’nın menajeriyle Aydın’ın ciddi sıkıntılar yaşadığı ve bu nedenle oyuncunun menajerinin devre arasında ikna edilmekte zorlanıldığı öğrenildi.