FENERBAHÇE

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta?

Süper Lig'in 21. haftasında 46 puanla lider Fenerbahçe, Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. Peki Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar...

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'in başarılı ekiplerinden Kasımpaşa, Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda karşılaşıyor. Her iki takımın da birçok eksiğinin bulunduğu maç çekişmeli görüntülere sahne olacak. Peki Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar...

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak Fenerbahçe Kasımpaşa maçı 12 Şubat Cuma günü saat 20:00'da başlayacak. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak maçı Lig Tv canlı olarak yayınlayacak.

FENERBAHÇE'DE ORTA SAHA KRİZİ

Fenerbahçe’de yarın oynanacak olan Kasımpaşa maçının hazırlıkları sürerken orta sahada kimin oynayacağı tam bir soru işareti oluşturuyor. Zorlu 90 dakikada Sarı-Lacivertliler’de Mehmet Topal ve Josef de Souza kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecekler. İki ismin yerine kimin oynayacağına ise teknik direktör Vitor Pereira karar verebilmiş değil. Sakatlıktan yeni kurtulan ve maç eksiği bulunan Raul Meireles, Amed Sportif maçında hazır görünmedi. Ozan Tufan ise formsuz ve beklenileni veremiyor. Portekizli hocanın bugünkü son idmanın ardından kararını vermesi bekleniyor. 

Fenerbahçe Kasımpaşa

FENERBAHÇE'DEN PUAN ALACAĞIZ

Tecrübeli teknik adam, “Rakibimizin gücünü biliyoruz. Kolay maç olmayacak onu da biliyoruz. Scarione, Eren, Koita’nın olmaması bizi etkileyecek ama ben takımıma güveniyorum. Puan veya puanlar almaya gidiyoruz” dedi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kadıköy’de yarın oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu.

Tecrübeli hoca “Rakibimizin gücünü biliyoruz. Kolay maç olmayacak. Puan veya puanlar almaya gidiyoruz. Bu maçta çok eksiğimiz var. Scarione, Eren, Koita’nın olmaması bizi etkileyecek. Özellikle bu üç kişinin yerini doldurmak zor. Ama ben takımıma güveniyorum” ifadelerini kullandı.

CASTRO: ANTALYA ATTIYSA BİZ DE ATARIZ

Kasımpaşalı futbolcu Andre Castro, Fenerbahçe maçının kendisi için ayrı bir önem taşıdığını belirtti.

Sarı-Lacivertli takımın teknik patronu Vitor Pereira’nın kendisinin eski hocası olduğunu ve Portekizli birçok arkadaşının Sarı-Lacivertli kulüpte oynadığını belirten Castro, “Oldukça enteresan bir maç olacak. Arkadaşlarımıza karşı ekstra motive şekilde oynayacağım. Fenerbahçe’nin stadında onlara karşı mücadele etmek ilginç ve zevkli olacak” dedi. Portekizli oyuncu Antalya’nın son maçta F.Bahçe’yi 4-2 yenmesinden de örnek verip “Hocamız ve yardımcı hocalarımız bizlere rakiplerimiz ile ilgili devamlı bilgiler veriyor ve bunlar da işimize yarıyor. Antalyaspor, Fenerbahçe’ye bu kadar gol atıyorsa biz de yapabiliriz. Fenerbahçe karşısında elimizden gelenin en iyisini yapıp oradan puan çıkartmalıyız” ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe Kasımpaşa

‘3 OYUNCU FENERBAHÇE’Yİ ETKİLEMEZ’

Fenerbahçe’de M.Topal, Josef ve Markovic’in oynayamayacak olmasının hatırlatılması üzerine Çalımbay, “Ben büyük takımlarda eksik futbolcuların rakip takımlara avantaj olacağını zannetmiyorum. Bizimle daha önceki maçta da Kadlec ve M.Topal normal stoperden daha iyi oynadı. Bizim eksiklerimiz bizi onlardan daha çok etkiler” diye konuştu. 

'CAMİA OLARAK HAKEMLERE SAYGILIYIZ'

Kasımpaşa’nın aleyhine bugüne kadar verilen hakem kararları ile ilgili de konuşan Rıza Hoca, “Hakem arkadaşlarımızla bir polemik içinde olmam mümkün değil. Haksızlığa uğradığımız oluyor. Bunlara artık yoğunlaşmak istemiyorum. Biz kendi işimize bakacağız. Sahadaki mücadelemize bakacağız. Camia olarak da hakem arkadaşlarımıza saygılıyız” diye konuştu.

SAKATLARA YOĞUN TEDAVİ

Fenerbahçe bu sezon sakatlıklardan oldukça etkilendi... Özellikle bazı futbolcuların tam forma girmişken takımdan uzak kalmaları teknik direktör Vitor Pereira’nın keyfini fazlasıyla kaçırdı. Şu anda SarıLacivertliler’de Abdoulaye Ba, Lazar Markovic ve Mehmet Topal tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürüyor. Ba ve Markovic’in yarınki Kasımpaşa maçına yetişme ihtimali yok. Bu üç futbolcu için yoğun bir tedavi programı uygulanıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER