FENERBAHÇE

Fenerbahçe kongresinde rekor kırıldı

Sarı-lacivertli kulübün seçimli olağan genel kurulunda tarih yazıldı. Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un yarıştığı kongrede 21 bin 350 üye katılarak geçilmesi güç rakam yakalandı, Türk spor tarihinin en kalabalık oylaması yapıldı

Fenerbahçe kongresinde rekor kırıldı

Fenerbahçe Spor Kulübü, tarihinin en unutulmaz günlerinden birini yaşadı. Sarı-lacivertli kulüp tarihindeki 33. başkanını ve seçimini yaptı.

Mevcut başkan Aziz Yıldırım ile başkan adayı Ali Koç'un yarışı unutulmaz bir atmosferde gerçekleşti. Hem Fenerbahçe tarihinin hem de Türk spor tarihinin en yoğun katılımlı kongresi oldu. 2-3 Haziran olarak iki güne yayılan kongrede ilk gün kongre üyeleri ve başkan adaylarının konuşmaları vardı. Dün ise sandıklar kurularak oylar atıldı.

Alex'ten Fenerbahçe paylaşımı


26 bin 2 üyenin oy hakkı bulunurken, 21.350 üye sandık başına geldi. 38 sandık kurulurken, Aziz Yıldırım sarı renk, Ali Koç beyaz renkle yarıştı.

Sabah saat 10.00'da başlayan kongrede büyük ilgi vardı. Sabahın erken saatlerinde kuyruklar oluştu. Fenerium tribününde bulunan 8 merdivenin tamamı tıklım tıklım doldu, kuyruklar görüldü.

Saat 17.00'a kadar kapılar açık tutulurken, 7 saatlik bu sürede yoğun bir kalabalık oluştu. Kongreyi izlemek isteyen kongre üyeleri daha sonra Migros ve Okul Açık tribünlerinde bekletildi.

Fenerbahçe kongresinden fotoğraflar



Tarihinde ilk kez bir statta kongre gerçekleştiren Fenerbahçe'de özel bir uygulama yapıldı. Kongre üyeleri oy verdikten hemen sonra kongre platformundan çıktı. Büyük bir hareketliliğin olduğu statta, kongre üyesi dışında kimse alınmadı.

Renkler yetişmedi : Kongrede oy pusulası için Aziz Yıldırım sarı renk, Ali Koç beyaz renk aldı. Gün boyu bu renklerin yetişmemesi dikkat çekti. Yoğun katılım nedeniyle sürekli olarak iki renkli kağıdın basıldığı bildirildi.
Ekstra bir mesai harcanırken bu nedenle gecikmeler yaşandı.

Tarihi Fenerbahçe kongresinde büyük şok!


Aydınlar'a tepki : Kongre üyesi olan Mehmet Ali Aydınlar Kadıköy'de tepki gördü. Aydınlar'ın stada giriş yapmasıyla kongre üyeleri sinirlendi. Saat 15.00 gibi gelen Aydınlar'ın oy atması sırasında itirazlar oldu, oy atmaması istendi.

Ali Şen'den tebrik : Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, her iki başkan adayının yanına giderek özel olarak tebrik etti. İlk olarak Aziz Yıldırım'ın yanına giderek sarılan Şen, daha sonra Ali Koç ile buluştu.
Ali Şen, oyunu Ali Koç'a verdiğini deklare etti.

Ali Koç'tan çarpıcı Aziz Yıldırım açıklaması


Gövde gösterisi : Aziz Yıldırım ve Ali Koç, seçim günü adeta gövde gösterisi yaptı. Hem Yıldırım hem de Koç, kendisine oy
veren isimlerle sıcak temaslar kurdu, yoğun bir ilgi ve sohbet vardı

Fenerbahçe'de başkanlık seçiminde yarışan iki aday Aziz Yıldırım ile Ali Koç adeta bir gövde gösterisi yaptı. Kongre alanına ilk gelen isimlerden olan Yıldırım ve Koç, günün en çok ilgi çeken iki ismi oldu.
Platform etrafında bekleyen iki başkan adayı kendilerine oy veren isimlerle yakın temas kurdu. Hem Yıldırım ve ekibi hem de Koç ve ekibi, tek tek üyeleri karşıladı.

Platforma giriş alanında kapı önlerinde bekleyen yönetim listeleri oy vermeye gelen üyeleri özel olarak ağırladı. Aziz Yıldırım yaklaşık 6 saat kapının önünde tek tek üyeleri bekledi ve hepsiyle tokalaştı.
Ali Koç ise tüm sandıkları tek tek dolaşıp, sohbetler gerçekleştirdi, fotoğraf çektirdi. Aziz Yıldırım, bir an olsun yerinden ayrılmazken, Koç da sürekli olarak üyelerin yanındaydı. Sıcak havaya rağmen iki başkan adayının yerlerini bırakmamaları dikkat çekti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER