FENERBAHÇE

Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı 16 Şubat 2016 Salı

Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Tüm detaylar burada İnternetspor.com'da...

Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı 16 Şubat 2016 Salı

Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı ne zaman? Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda, saat kaçta? 

Tüm futbolseverlerin merak ile beklediği ve siyasi önemide olan Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı 16 Şubat Salı günü oynanacak.  

Bu tarihde oynanacak olan Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta? Karşılaşma saat 18.55'te oynanacak.

Erken saatde oynanacak olan Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda yayınlanacak? Merak ettiğiniz sorusunun cevabı: TRT 1 

FENERBAHÇE LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI TANITIM FRAGMANI İZLE

FENERBAHÇE LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI HANGİ KANALDA?

Sarı Lacivertli taraftarların merak ile beklediği Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda sorusunun cevabı TRT 1'den geldi. Ülke futbolu için kritik olan karşılaşma naklen TRT 1'de yayınlanacak. Bu karşılaşma Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak. Bu karşılaşmadan önce UEFA Avrupa Ligi'nde Sarı Lacivertliler son maçını Molde ile oynadı ve galip geldi. Rusya'nın temsilcisi ise Beşiktaş ile aynı grupta yer alıyordu ve oynadıkları son karşılaşmada Siyah Beyazlıları eleyerek kupadan elediler. Ülkemizde turnuvada sadece Fenerbahçe ve Galatasaray bulunuyor.

FENERBAHÇE LOKOMOTİV

FENERBAHÇE-LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde 16 Şubat Salı günü sahasında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla yapacağı son 32 turu ilk maçını İsveç Futbol Federasyonundan Martin Strömbergsson yönetecek.

Strömbergsson'un yardımcılıklarını Daniel Gustavsson ve Stefan Hallberg yapacak. Dördüncü hakemliğini Magnus Sjöblom'un üstleneceği karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Bojan Pandzic ve Mohammed Al-Hakim olacak.

GALATASARAY-ASTANA MAÇINDA DÜDÜK ÇALMIŞTI

Daha önce Türk takımlarının bir maçını yöneten Strömbergsson, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın deplasmanda Astana ile karşılaştığı ve 2-2 sona eren mücadelede düdük çalmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER