TÜRKİYE KUPASI

Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belli oldu

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Ziraat Türkiye Kupası'nda önümüzdeki oynanacak Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarının belirlendiğini açıkladı.

Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belli oldu

Bozdağ, önümüzdeki 9 veya 10 Ocak'ta oynanacak Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarını değiştirdiklerini belirtirken, Giresunlular'ı bu maçı Giresunspor’a destek karşılaşması olarak görmesi gerektiğini söyledi.

Kübüp Başkanı Mustafa Bozdağ, "Kulüp yöneticileri de dahil herkesin stada biletle girmesi lazım. Buna çok hassasiyet göstereceğiz. Kombine biletler bu maçta geçersizdir. Kale arkası ve misafir tribün biletleri 30, maraton 50, kapalı 100, VİP C 150, VİP A ve B 250, loca fiyatını ise 400 lira olarak belirledik. Saat ve tarih belli olduğunda bilet satışları başlayacak. Passoligi olanlar bugünden itibaren alabilecekler" dedi.

"İnşallah güzel bir maç oynayacağız" diyen Mustafa Bozbağ, "Tarihi net değil ama Fenerbahçe’yi Giresun’da ağırlayacağız. Fenerbahçe'den çekinmiyoruz. Atatürk Stadı’nın büyüğü Giresunspor’dur" ifadesini kullandı.

PTT 1'inci Lig'deki durumlarını da değerlendiren Başkan Bozbağ, ''Ligde son iki haftaya girilirken oyuncularımızın performansından yönetim ve şehir olarak çok memnunuz. Geride 19 maç daha var. Bu müsabakaları final havasında oynayarak Giresunspor’u layık olduğu yere getirmek için daha çok çalışmamız lazım. Maçlar gelip gececi, lig sonundaki, yeriniz önemli. Giresunspor demek, mücadele demek ve savaşmak demek. Bu savaşa devam edeceğiz" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER