FENERBAHÇE

Fenerbahçe maçının hakemi Ivan Bebek babadan torpilli çıktı

Braga-Fenerbahçe maçında verdiği skandal kararlarla futbolseverleri çıldırtan Ivan Bebek'in hakemliğe nasıl başladığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe maçının hakemi Ivan Bebek babadan torpilli çıktı

Fenerbahçe'nin Braga'ya 4-1 yenilerek UEFA Avrupa Ligi'ne son 16 turunda veda ettiği maçta verdiği kararlarla infiale neden olan Hırvat hakem Ivan Bebek, geçmişte verdiği kararlarla da çok konuşuldu.

BABASI HAKEM KOMİTESİNDE

Babası hakem komitesinde olduğu için çabucak yükselen Ivan Bebek, 23 yaşında profesyonel hakem yapıldı ve ilk maçını yönetti. Hırvatistan Futbol Federasyonu tarafından UEFA kokartı takılan Bebek, 2007'de UEFA Avrupa Ligi maçında göre alsa da Şampiyonlar Ligi'nde görevlendirilmedi.

YERİNDE SAYDI

Aynı sezon içerisinde Hırvatistan Futbol Federasyonu tarafından EURO 2008 için UEFA'ya ismi verildi ancak dördüncü hakem yapıldı.

2010 Şubat'ında Dünya Kupası için aday listesinde olan Ivan Bebek, final listesinde görev almadı. Elit hakemler listesine yükseltilmeyen Ivan Bebek, daha fazla UEFA Şampiyonlar Ligi maçında görev aldı.

İki sezonda toplam 5 Şampiyonlar Ligi grup maçı ve ardından PSG-Leverkusen son 16 turu maçına verilen Ivan Bebek, bu sezon sadece 1 kez Şampiyonlar Ligi grup maçında görev aldı. UEFA tarafından başka maçta görevlendirilmedi.

ATROMİTOS MAÇINI DA YÖNETMİŞTİ

Ivan Bebek, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde de Braga-Fenerbahçe maçı dışında Fenerbahçe-Atromitos dahil 3 maçta görev aldı. Ivan Bebek, Fenerbahçe ile Atromitos arasındaki maçta da 6 sarı kartının 5'ini Fenerbahçe'ye çıkarmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER