FUTBOL

Fenerbahçe Merkez Hakem Kurulu'nu topa tuttu!

Fenerbahçe, maç takvimi ve PFDK ile Tahkim'in tarafsız olmadığı yönündeki kanaati içeren art arda iki yazıdan sonra TFF'ye üçüncü bir başvuru daha yaptı

Fenerbahçe Merkez Hakem Kurulu'nu topa tuttu! - Sayfa 1

Fenerbahçe Kulübü, maç takviminden duyulan rahatsızlığı dile getiren, PFDK ile Tahkim Kurulları’nın tarafsız olmadığı yönündeki kanaati içeren art arda iki yazıdan sonra Türkiye Futbol Federasyonu’na üçüncü bir başvuru daha yaptı.

Fenerbahçe Merkez Hakem Kurulu'nu topa tuttu! - Sayfa 2

Bu başvuruda ise hakem hataları dile getirildi. Hem Fenerbahçe’nin hem de diğer takımların maçlarında sonuçlara doğrudan tesir ettiğine inanılan hakem kararlarına ilişkin görseller dosyaya eklendi.

Fenerbahçe Merkez Hakem Kurulu'nu topa tuttu! - Sayfa 3

Habertürk'ün haberine göre; yazılı başvuruda, hakemlerin Fenerbahçe aleyhine, diğer takımlar lehine sistematik şekilde kararlar verdikleri, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’nun bu sistemin bir parçası olarak kamuoyunun zekası ile alay eder gibi açıklamalarda bulunduğu belirtildi.

Fenerbahçe Merkez Hakem Kurulu'nu topa tuttu! - Sayfa 4

Federasyon yönetiminden konuya acilen müdahale etmesi istendi, futbola olan güveni zedeleyen hakemler ile yolların derhal ayrılması gerektiği ifade edildi.