TRANSFER

Fenerbahçe Ocak'ta Robben'i getiriyor

Transferde Van Persie ve Nani gibi iki dünya yıldızını bünyesine katan Fenerbahçe, önümüzdeki dönem çıtayı daha da yükseltmeye kararlı.

Fenerbahçe Ocak'ta Robben'i getiriyor
Sarı-lacivertli ekibin yöneticisi İsfendiyar Zülfikari, "Taraftarlarımız Robben'i istediklerini söyleyecekler biz de bunun için çalışacağız" diyerek şimdiden dev transfer operasyonunun sinyalini verdi.

Transferde Van Persie ve Nani gibi iki dünya yıldızını bünyesine katan Fenerbahçe, önümüzdeki dönem çıtayı daha da yükseltmeye kararlı. Sarı-lacivertli ekip, daha önce de ismi gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Arjen Robben'i ne yapıp edip kadrosuna katmaya kararlı. Bu yöndeki çok önemli açıklama asbaşkan İsfendiyar Zülfikari'den geldi.

FB TV'de katıldığı programda taraftarı coşturacak açıklamalar yapan Zülfikari, taraftarın desteğiyle reklam ve sponsorluk anlaşmalarından çok büyük bir gelir elde edeceklerini söyledi. Arama motoru projesi sayesinde yılda kulübün kasasına 36 milyon dolar girebileceğine dikkat çeken Fenerbahçe asbaşkanı şöyle konuştu:

 
OCAKTA ÇUBUKLU FORMAYI GİYECEK
 
"Biz dünya kulübü olmak istiyoruz. Bunun için 25 milyon taraftarı kulübün bir parçası yapmalıyız. Taraftarlarımız bize inanıyorlar ve inanılmaz destek var. Kombine satışlarından ve forma satışlarından da bu belli. Taraftarlarımız Robben'i istediklerini söyleyecekler bizler de bunun için çalışacağız. Bu tür oyuncuları buraya getirip, neden Avrupa'da şampiyon olmayalım."
 
Bu sözler Fenerbahçe camiasında büyük heyecana neden olurken, sarı-lacivertli taraftarlar "Görünen o ki devre arasında büyük operasyon var. Van Persie ve Nani'den sonra Ocak ayında çok büyük ihtimalle Robben de çubuklu formayı giyecek" şeklinde yorumlarda bulundular..
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER