FENERBAHÇE

Fenerbahçe-Osmanlıspor maçı geniş özeti

Fenerbahçe, Osmanlıspor'u maçın son dakikasında Mehmet Topal'ın attığı golle 1-0 mağlup etti.

Fenerbahçe-Osmanlıspor maçı geniş özeti

Hafta içi Türkiye Kupası'nda deplasmanda aldığı 3-0'lık Kayserispor galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe, ligde Osmanlıspor'u konuk etti.

 İLK YARIDAN GOL SESİ ÇIKMADI

Ligde şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de taraftarlar da maça ilgi göstermedi. Kadıköy'de tribünler boş kalırken, zaman zaman iki takımın da tehlikeli ataklar geliştirdiği ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı.

Fenerbahçe'de Lens'e büyük destek!

İKİNCİ YARI TEMPOLU BAŞLADI

Maçın ikinci yarısına iki takım da açık futbol anlayışıyla başladı. Volkan Şen'in oyuna girmesiyle hareketlenen Fenerbahçe pozisyonlara girdi ancak gol gelmedi. Bu periyotta Osmanlıspor da net fırsatlardan faydalanamadı.

70'TE SOW-VAN PERSİE İKİLİSİ OYUNA GİRDİ

Son 20 dakikaya girilirken Advocaat, Sow-Van Persie ikilisini aynı anda sahaya sürdü. Oyundan çıkan isimler ise Fernandao ve Kjaer kenara geldi. Danimarkalı Kjaer'in oyundan çıkmasıyla Mehmet Topal stoper bölgesine geçti.

GALİBİYETİ MEHMET TOPAL GETİRDİ

Karşılaşmanın son 15 dakikasında orta sahalar oyundan düşerken iki takım da öne geçecek fırsatlar buldu. Fenerbahçe bu bölümde baskını artırırken golü de 90+2'de Mehmet Topal ile buldu.

Mehmet Topal'ın bu golünden sonra kalan bölümde başka gol olmadı ve Fenerbahçe karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrılarak 4 maçlık kazanamama serisini bitirdi.

Fenerbahçe'nin Osmalıspor'u 1-0 yendiği maçın ardından Fenerbahçe puanını 41 yaparken, Osmanlıspor ise 30 puanda kaldı.

Fenerbahçe

FENERBAHÇE: 1 - 0 :OSMANLISPOR

Maç Sonu: Karşılaşmada son düdük çaldı. Fenerbahçe Osmanlıspor' 1-0 mağlup etti.

90+3. dakika: GOL! Lens'in sağ kanattan kullandığı kornerde arka direkte topu önünde bulan Mehmet topu ağlara gönderdi. Osmanlıspor oyuna yeniden başladı. Lens savunmanın arkasına koşu yapan Sow'u topla buluşturdu ancak pozisyon ofsayt.

90+2. dakika: Volkan'ın sol kanattan yaptığı ortayı bir kez daha savunma karşıladı ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.

90+1. dakika: Volkan'ın sol kanattan yaptığı ortayı savunmada Numan karşıladı.

Fenerbahçe

90. dakika: Osmanlıspor'da Thievy Bifouma yerini Erdal'a bıraktı. Karşılaşmanın sonuna en az 3 dakika ilave edildi.

89. dakika: Fenerbahçe son dakikalarda baskı kurmaya çalışıyor. van Persie Alper'in pasıyla savunmanın arkasında topla buluştu ancak pozisyon ofsayt.

88. dakika: Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali'ye yapılan faulde serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Mehmet'in ileriye doğru gönderdiği topu savunma karşıladı.

87. dakika: Bu arada Maher Hasan Ali'ya faul yaptıktan sonra iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşanıyor. Pozisyonun ardından Hasan Ali ve Maher sarı kart gördü.

86. dakika: Fenerbahçe tehlikeli geldi. Lens'in pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Volkan'ın vuruşunu kaleci kurtardı.

85. dakika: Şener topu kaptırdıktan sonra hızlı gelişen Osmanlıspor atağında Carlos'a faul yapan Mehmet sarı kart gördü. Osmanlıspor sol kanattan serbest vuruş kullanacak. Maher'in kullandığı serbest vuruşta top kaleci Fabiano'da kaldı.

84. dakika: Skrtel serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra Fenerbahçeli futbolcular kendi aralarında pas yapıyor.

83. dakika: Alper Musa'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Fenerbahçe orta sahadan serbest vuruş kullanacak.

82. dakika: Lens sağ kanattan orta yapmak isterken Pinto araya girdi ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak. Lens'in sağ kanattan kullandığı kornerde Skrtel'in indirdiği topu kaleci Karcemarskas uzaklaştırdı ancak hakem daha önce Karcemarskas'a faul yapıldığını işaret etti.

81. dakika: Ndiaye ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşu kaleci Fabiano'da kaldı.

80. dakika: Lens sağ kanatta topu aldıktan sonra ceza sahasına hareketlenen Sow'u topla buluşturmak istedi ancak Karcemarskas zamanında kalesini terk ederek topu aldı.

79. dakika: Lens sağ kanatta topu aldıktan sonra ceza sahasına hareketlenen Sow'u topla buluşturmak istedi ancak Karcemarskas zamanında kalesini terk ederek topu aldı.

78. dakika: Volkan sol kanattan ceza sahasına girdikten sonra şutunu çekmek isterken son anda savunma araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

77. dakika: Alper, Musa'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Fenerbahçe tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak. Hasan Ali serbest vuruşu paslı kullandıktan sonra topu alan Lens'in ortasını savunma karşıladı.

75. dakika: Regattin'in sağ kanattan kullandığı kornerde savunma topu uzaklaştırdı.

74. dakika: Thievy Bifouma sağ kanattan orta yapmak isterken Skrtel araya girdi ve top dışarıya gitti. Osmanlıspor korner kullanacak.

73. dakika: Fenerbahçe'de van Persie ve Sow oyuna dahil oldu. Fernandao ve Kjaer çıktı. Osmanlıspor tehlikeli geldi. Savunmanın arkasına atılan pasta Ndiaye kaleciyle karşı karşıya kalacakken Şener son anda araya girdi ve tehlikeyi önledi.

72. dakika: Fenerbahçe'de Kjaer'in bir sakatlığı var. Danimarkalı oyuncu tedavi için kenara geldi.

71. dakika: Fenerbahçe'de van Persie ve Sow oyuna girmek için kenara geldi.

70. dakika: Lens sol kanattan ceza sahasına girdikten sonra geriden gelen Souza'ya pasını verdi. Souza vuruşunu yaptı ancak onun vuruşu kaleye yönelmedi. Bu arada Lens'le yaşadığı mücadelenin ardından hakeme itiraz eden Koray sarı kart gördü.

69. dakika: Şener'in sağ kanattan ortasında Fernandao'nun kafa vuruşu yandan dışarıya gitti. Fenerbahçe bu dakikalarda baskı kurmaya çalışıyor.

68. dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına giren Lens'in vuruşunu kaleci çıkardı. Sonrasında dönen topu alan Fernandao'nun vuruşunu da kaleci Karcemarskas çıkardı.

67. dakika: Fenerbahçe'de Thievy Bifouma ile ikili mücadeleye giren Mehmet kısa süren bir sakatlık yaşadı ancak sağlık görevlilerine gerek duymadan ayağa kalktı.

66. dakika: Osmanlıspor'da sakatlanan Avdija Vrsajevic yerini Koray'a bıraktı.

65. dakika: Hasan Ali korneri paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Şener'in ortasında Fernandao'nun kfa vuruşu üstten dışarıya gitti. Osmanlıspor'da Avdija Vrsajevic'in bir sakatlığı var. Sağlık görevlileri oyun alanında.

64. dakika: Lens'in sol kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı. Sonrasında topu tekrar alan Lens'in ortasını yine savunma karşıladı. Devam eden atakta Souza'nın ceza sahası dışından yaptığı vuruşu kaleci çıkardı ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.

63. dakika: Lens sağ kanattan ceza sahasına girdikten sonra orta yapmak isterken savunma araya girdi ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak. Hasan Ali'nin sağ kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe bir kez daha korner kullanacak.

62. dakika: Fenerbahçe'de van Persie kenarda ısınmaya başladı.

61. dakika: Numan savunmanın arkasına koşu yapan Thievy Bifouma'yı topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.

60. dakika: Lens sol kanattan ceza sahasına girdikten sonra arka direğe orta yapmak isterken topun kontrolünü sağlayamadı ve top dışarıya gitti.

59. dakika: Osmanlıspor tehlikeli geldi. Savunmanın arkasına gönderilen pasta Fabiano ile Skrtel arasında yaşanan anlaşmazlık sonrası topu önünde bulan Thievy Bifouma'nın vuruşu yandan dışarıya gitti.

58. dakika: Lens'in sol kanattan ortasında Volkan arka direkte topa ıska geçti ve top dışarıya gitti.

57. dakika: Volkan'ın sağ kanattan yaptığı ortada savunma topu karşıladı. Sonrasında sol kanatta topla buluşan Lens orta yapmak isterken topun kontrolünü sağlayamadı ve top dışarıya gitti. Thievy Bifouma'nın pasıyla rakip ceza sahası önünde topla buluşan Maher şutunu çekti. Onun vuruşu üstten dışarıya gitti.

56. dakika: Hızlı gelişen Osmanlıspor atağında ceza sahasında topla buluşan Thievy Bifouma'nın vuruşu savunmadan sekerek kaleci Fabiano'da kaldı.

54. dakika: Şener'in sağ kanattan ortasında savunma Fernandao'dan önce topu karşıladı. Fenerbahçe bu dakikalarda her iki kanattan yaptığı ortalarla Fernandao'yu topla buluşturmaya çalışıyor.

53. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Lens'in sol kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı. 

52. dakika: Fenerbahçeli futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.

51. dakika: Mehmet sol kanatta hareketlenen Volkan'ı topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamayınca top dışarıya gitti.

50. dakika: Şener'in sağ kanattan ortasında savunma topu karşıladı. Sonrasında dönen topu alan Lens'in ceza sahası dışından yaptığı vuruş üstten dışarıya gitti.

49. dakika: Avdija Vrsajevic sağ kanattan orta yapmak isterken Volkan'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.

48. dakika: Lens'in pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Volkan topu ağlara gönderdi ancak hakem Alper Ulusoy Volkan'ın ofsayt pozisyonunda olduğunu işaret etti.

47. dakika: Ndiaye Alper'den sıyrılmak isterken yerde kaldı. Osmanlıspor orta sahadan serbest vuruş kullanacak. Ndiaye serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Maher ceza sahası dışında şansını denedi. Onun vuruşu üstten dışarıya gitti.

46. dakika: Karşılaşmada ikinci yarı başladı. Fenerbahçe'de Ozan yerini Volkan'a bıraktı.

Devre Arası: İlk yarıda uzatma dakikası oynanmadı ve ilk yarı sona erdi. Takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidiyor.

45. dakika: Osmanlıspor tehlikeli geldi. Maher'in pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Ndiaye'nin vuruşu Fabiano'da kaldı.

44. dakika: Lens'in sağ kanattan ortasında Fernandao'dan önce kaleci Karcemarskas topu kontrol etti.

43. dakika: Mehmet sol kanatta hareketlenen Hasan Ali'yi düşündü ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.

42. dakika: Mehmet savunmanın arkasına koşu yapan Fernandao'yu topla buluşturmak istedi ancak Karcemarskas kalesini zamanında terk ederek topu uzaklaştırdı. Osmanlıspor tehlikeli geldi. Gelişen atakta Maher'in sol kanattan ortasında Regattin'in vuruşu savunmadan geri döndü.

40. dakika: Fenerbahçeli futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.

39. dakika: Pinto sol kanattan orta yapmak isterken Şener araya girdi ve ona orta yapma şansı vermedi.

38. dakika: Hızlı gelişen Osmanlıspor atağında Regattin'in sağ kanattan yaptığı orta Hasan Ali'ye çarparak dışarıya gitti. Konuk ekip korner kullanacak. Regattin'in sağ kanattan kullandığı kornerde Ozan topu uzaklaştırdı.

37. dakika: Alper'in kullandığı serbest vuruşta savunma topu karşıladı.

36. dakika: Souza Musa'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Fenerbahçe tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

35. dakika: Alper'in sağ kanattan kullandığı kornerde Skrtel'in kafa vuruşu sonrası topu önünde bulan Mehmet'in vuruşunu kaleci çıkardı ancak daha önce hakem Mehmet'in ofsaytta olduğunu işaret etti.

34. dakika: Şener sağ kanattan orta yapmak isterken savunma araya girdi ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.

33. dakika: Ozan pozisyonun ardından kısa süren bir sakatlık yaşadı. Souza serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Mehmet topu ayağından açtı ve rakibine faul yaptı.

32. dakika: Musa serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Onun vuruşu kaleci Fabiano'da kaldı. Musa serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Onun vuruşu kaleci Fabiano'da kaldı. Ozan orta sahada Ndiaye'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Fenerbahçe serbest vuruş kullanacak.

31. dakika: Hızlı gelişen Osmanlıspor atağında Ndiaye'ye faul yapan Lens sarı kart gördü. Osmanlıspor tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

30. dakika: Pinto serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Onun vuruşu kaleci Fabiano'da kaldı.

29. dakika: Topla oynama oranları: Fenerbahçe %63 Osmanlıspor %37 Musa Ozan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Konuk ekip tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

28. dakika: Lens sağ kanattan topla birlikte gitmek isterken Pinto'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Pinto müdahalenin ardından sarı kart gördü. Fenerbahçe serbest vuruş kullanacak. Lens'in kullandığı serbest vuruşta Mehmet'in kafa vuruşu sonrası Fernandao kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak pozisyon ofsayt.

27. dakika: Maher ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşu savunmadan da sekerek kaleci Fabiano'da kaldı.

26. dakika: Fenerbahçeli futbolcular Lens'e yapılan faulde serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra sağ kanatta topla buluşan Lens orta yapmak isterken Carlos araya girdi ve Lens'e orta yapma şansı vermedi.

25. dakika: Lens'e faul yapıldıktan sonra hakemden kart isteyen Souza kendisi sarı kart gördü.

24. dakika: Pinto'nun sol kanattan ortasında Hasan Ali riske girmedi ve topu dışarıya gönderdi. Bu kez Osmanlıspor korner kullanacak. Regattin'in sağ kanattan kullandığı kornerde Numan kafayı vurdu ancak onun vuruşu kaleye yönelmedi.

23. dakika: Lens sağ kanattan orta yapmak isterken Carlos araya girdi ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak. Lens'in sağ kanattan kullandığı kornerde Skrtel'in ön direkten yaptığı vuruş kalecide kaldı.

21. dakika: Kjaer serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Hasan Ali sol kanattan orta yapmak isterken savunma araya girdi ve ona orta yapma şansı vermedi.

20. dakika: Alper Vaclav Prochazka'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Fenerbahçe orta sahadan serbest vuruş kullanacak.

19. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Şener'in sağ kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı. Sonrasında hızlı gelişen Osmanlıspor atağında Regattin'in sol kanattan yaptığı ortada savunmadan seken top kaleci Fabiano'da kaldı.

18. dakika: Maher sol kanattan ceza sahasına girmek isterken Kjaer son anda araya girdi ve tehlikeyi önledi.

17. dakika: Topun hakimiyeti bu dakikalarda Osmanlıspor'a geçti. Osmanlısporlu futbolcular kendi aralarında pas yapıyor.

16. dakika: Ozan Alper'le verkaç yaparak ceza sahasına girmek istedi ancak Osmanlıspor savunması son anda araya girdi.

15. dakika: Gelişen Osmanlıspor atağında Pinto'nun pasıyla ceza sahasında topla buluşan Maher'in vuruşu yandan dışarıya gitti.

14. dakika: Regattin'in sol kanattan kullandığı kornerde Thievy Bifouma'nın vuruşu yandan dışarıya gitti.

13. dakika: Regattin ceza sahası dışında şansını denedi. Onun vuruşunu Fabiano kurtardı ve top dışarıya gitti. Osmanlıspor korner kullanacak.

12. dakika: Maher sağ kanattan topla birlikte ilerlemek isterken Hasan Ali'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.

11. dakika: Karşılaşmada 10 dakikalık dilim geride kalırken iki takım da önemli fırsatlar yakaladı.

10. dakika: Kjaer rakip ceza sahasına hareketlenen Fernandao'yu topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.

9. dakika: Fenerbahçe bu dakikalarda ön alanda baskı yaparak topu kazanmaya çalışıyor.

8. dakika: Ozan sağ kanattan orta yapmak isterken Vaclav Prochazka araya girdi ve Ozan'a orta yapma şansı vermedi.

7. dakika: Hasan Ali'nin sol kanattan ortasında Lens'in vuruşu üstten dışarıya gitti. Fenerbahçe bu dakikalarda sağ ve sol kanattan yaptığı ortalarla etkili olmaya çalışıyor.

6. dakika: Lens'in sağ kanattan ortasında Mehmet'in arka direkten yaptığı vuruş yandan dışarıya gitti.

5. dakika: Lens'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta savunma topu karşıladı. Sonrasında topu tekrar alan Lens'in ortasında Skrtel'in vuruşunu kaleci çıkardı. Devam eden atakta ceza sahasında oluşan karambol sonrası savunma topu uzaklaştırdı.

4. dakika: Mücadele tempolu başladı. Lens sağ kanattan topla birlikte ilerlemek isterken yerde kaldı. Bu kez Fenerbahçe tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

3. dakika: Regattin serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Onun vuruşunda top üst direkten geri döndü. Sonrasında hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Ozan'ın ceza sahası dışından çektiği şut kalecide kaldı.

2. dakika: Fenerbahçeli futbolcular ilk dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor. Skrtel'in kaptırdığı top sonrası gelişen Osmanlıspor atağında Regattin Şener'in müdahalesiyle yerde kaldı. Konuk ekip tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

1. dakika: Karşılaşmada ilk düdük çaldı. İki takıma da başarılar...

Maçtan Önce: Takımlar seremoni için sahaya çıkıyor. Osmanlıspor sahaya üzerinde 'Başın Sağ Olsun Lens' yazılı pankartla çıktı. Karşılaşma öncesi İstiklal Marşımız...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER