FENERBAHÇE

Fenerbahçe Pellegrini bombasını patlatıyor

Sezon sonunda Vitor Pereira ile yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe’nin, Şilili teknik adam Manuel Pellegrini ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe Pellegrini bombasını patlatıyor

Sezon sonunda Vitor Pereira ile yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe’de sürpriz bir teknik direktör adayının ismi ön plana çıktı.

NTV Spor ekranlarında yayınlanan Futbol Aktüel progamında değerlendirmelerde bulunan Metin Tekin, sarı lacivertli ekibin Manuel Pellegrini ile ilgilendiği yönünde bir duyum aldığını açıkladı.

Metin Tekin, “Fenerbahçe’nin Pellegri’yi çok ciddi şekilde düşündüğünü duydum. Hatta teknik direktör adayların başında Pellegrini. Başarı çizgisi çok yüksek bir teknik adam. Saha kenarındaki duruşu da iyi” dedi.

Manchester City’nin başına 162 resmi maça çıkan Manuel Pellegrini, maç başına 2.02 gibi yüksek bir puan ortalaması yakaladı. 62 yaşındaki teknik adamın galibiyet yüzdesi %52.4 iken mağlubiyet oranı ise %25.

Aziz Yıldırım Caner Erkin'i neden sildi?


Manuel Pellegrini, Manchester temsilcisi ile 2013 yılında Premier Lig şampiyonluğu yaşadı ve iki kez de Federasyon Kupası kaldırdı. Sezon sonunda Manchester City ile yollarını ayıracak Şilili çalıştırıcan doğacak teknik direktörlük koltuğuna Pep Guardiola oturacak.

Fenerbahçe cephesinde ise şampiyonluğun gelmesi ve dördüncü yıldızın takılması halinde dahi Vitor Pereira’nın gönderilmesi gündemde.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER