BASKETBOL

Fenerbahçe-Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe-Real Madrid ile Euroleague Final-Four ilk maçında karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe-Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Bu yıl ülkemizde düzenlenecek Euroleague Final-Four heyecanına artık sayılı günler kaldı. Final-Four maç programı da netleşti.

Ülkemizi bu sezon Euroleague'de Fenerbahçe, Galatasaray, Anadolu Efes ve Darüşşafa Doğuştemsil etmişti. 4 ekipten Final-Four'a kalan tek takım Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe'de Final-Four'da Real Madrid ile eşleşti. Temsilcimiz rakibini saha ve seyirci avantajıyla yenerek adını finale yazdırmak istiyor.

MAÇ TRTSPOR'DAN ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

Final-Four maç programı açıklandı. Temsilcimiz Fenerbahçe ile Real Madrid arasında oynanacak karşılaşma 19 MayısCuma günü saat 21: 30'da başlayacak. Dev karşılaşma TRTSpor'dan şifresiz olarak ve beIN SPORTS'dan şifreli olarak canlı yayınlanacak. Mücadeleyi TRT'nin yayınlayıp yayınlamayacağı henüz belli olmadı.

FENERBAHÇE PANATHINAIKOS'U 3-0'LA GEÇTİ

Temsilcimiz Fenerbahçe Eurolague'de normal sezonu 5. sırada bitirmiş ve play-off'da Yunan ekibi Panathinaikos ile eşleşmişti. Fenerbahçe Panatkinaikos'u 3-0 ile geçerek adını Final-Four'a yazdırmıştı.

Final-Four'un diğer karşılaşması ise Olimpiakos ve CSKA Moskova arasında oynanacak ve saat 18: 30'da başlayacak...

KAZANAN TAKIM FİNALE ÇIKACAK

Yarı final ve final maçı tek maç üzerinden oynanacak. Yarı finali kazanan takım direk finale çıkacak. Yenilen takım ise 3.lük maçına çıkacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER