FENERBAHÇE

Fenerbahçe Real Madrid maçı sonucu

THY Avrupa Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Fenerbahçe güçlü rakibine geçit vermedi..

Fenerbahçe Real Madrid maçı sonucu

THY Avrupa Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Fenerbahçe sahasında Real Madrid'i 75-69 yendi. 

THY Avrupa Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Fenerbahçe sahasında Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Ülker Sports Arena'da oynanan mücadelede sarı-lacivertli temsilcimiz İspanyol rakibini 75-69 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Serinin ikinci maçı 14 Nisan Perşembe günü yine İstanbul'da oynanacak. Seride toplam 3 galibiyete ulaşacak takım 13-15 Mayıs'ta Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenecek Final-Four'a katılmaya hak kazanacak.

FENERBAHÇE: 75 - REAL MADRID: 69

1. Periyot Sonucu: 15-11
2. Periyot Sonucu: 41-29 (26-18)
3. Periyot Sonucu: 53-52 (12-23)
4. Periyot Sonucu: 75-69 (22-17)

MAÇTAN NOTLAR

Yoğun güvenlik önlemleri alındı

Fenerbahçe Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında kupanın son şampiyonu İspanya'nın Real Madrid ekibiyle karşılaşırken, alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkati çekti. Salona gelen taraftarlar tek tek aranarak içeriye alınırken, müsabaka öncesi salon içinde ve çevresinde çok sayıda polis ile özel güvenlik görev yaptı. Salona girişte medya mensupları da aranırken, kimlik numaraları ve akreditasyon kartları kontrol edildi.

Fenerbahçe taraftarı maça büyük ilgi gösterdi

Fenerbahçe ile Real Madrid arasında yapılan ilk maça sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Ülker Sports Arena'da oynanan karşılaşmada tribünlerin tamamını dolduran sarı-lacivertli taraftarlarlar yaptıkları tezahüratlarla takımlarına büyük destek verdi. Taraftarlar ayrıca, maç öncesi başantrenör Zeljko Obradovic ve basketbolcuların fotoğraflarının da üzerinde bulunduğu "Yes We Can (Evet, yapabiliriz)" yazılı dev bir pankart açtı.

Fenerbahçe'de Jan Vesely yok

Fenerbahçe, en önemli oyuncularından biri olan Çek basketbolcusu Jan Vesely'den yoksun olarak Real Madrid karşısına çıktı. Spor Toto Basketbol Ligi'nde 20 Mart'ta oynanan Pınar Karşıyaka maçında sakatlanan Çek yıldız, son 3 Avrupa Ligi karşılaşmasında da forma giyemedi. Sağ ayak bileğinden sakatlanan Vesely çeyrek final serisindeki ilk maçı da kaçırdı.

Aziz Yıldırım yalnız bırakmadı

THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında Real Madrid'i konuk eden Fenerbahçe'de, mücadeleyi kulüp başkanı Aziz Yıldırım da izledi. Yıldırım'ın yanı sıra genel sekreter Mahmut Uslu, asbaşkan Ali Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de müsabakayı takip etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER