FENERBAHÇE

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kadrosu kuruyor

Fenerbahçe yönetimi, Şampiyonlar Ligi için daha güçlü bir kadro kurmak için harekete geçti.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kadrosu kuruyor

Şampiyonlar Ligi'nde gelecek sezon ses getirmek isteyen Fenerbahçe iki tane üst düzey transfer yapacak.

Geçen sezon verim alamadığı birçok oyuncusunu gönderip, yeni isimleri takıma kazandıran sarı-lacivertliler, uyguladıkları transfer politikasının ikinci aşamasını da yaz döneminde gerçekleştirecek. Bu kez ‘az ama öz' takviye yapılarak planlama tamamlanacak.

FENERBAHÇE KADRO YAPILANMASINA GİDECEK

Fenerbahçe'nin geçen sezon başında yürürlüğe koyduğu transfer planlaması, önümüzdeki yaz döneminde alınacak birkaç kaliteli isimle tamamlanacak. Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu, sezon başında iki aşamalı bir plan yapmıştı.

Kadronun yeniden yapılanması ve yeni bir takım oluşturulması için tek bir sezonun yeterli olmayacağı fikrinde birleşildi. Sarı-lacivertlilerin planlamasında iki yıla yayılacak bir uygulama vardı.

İKİ YILLIK KADRO PLANI TAMAMLANACAK

Spor gazetelerinde 5 Mayıs 2016 manşetleri

İlk sezon birçok oyuncu gönderildi ve yerine yeni isimler geldi. Yeni sezon da ise transfer sayısı çok daha az olacak.

Ortaya çıkan takım muhafaza edilerek bu takım üzerine birkaç üst düzey oyuncu eklemesi yapılacak. Böylelikle iki yıllık kadro yapılanma planı da tamamlanmış olacak.

TAKIM KİMLİĞİ GEÇ OLSA DA OTURDU

Sezona kadroda büyük revizyon yaparak başlayan Fenerbahçe'de takım anlayışı ve oyun formatı bir türlü istenen düzeyde değildi. Sonunda teknik direktör Vitor Pereira, kritik haftalar öncesinde, radikal bir karar alarak sistemini değiştirdi.

Ekip içinde yaşanan sorunların da bir kenara bırakılması ve takım kimliğinin oluşması ile birlikte sarı-lacivertlilerde arzulanan takım geç de olsa ortaya çıktı. Yönetim şimdi mevcut takımı korumayı planlıyor. Şampiyonlar Ligi'nde başarı için bu kadroya üst düzey bir ya da iki transfer yapmayı planlıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER