FENERBAHÇE

Fenerbahçe stoper için yeniden harekete geçti

Simon Kjaer'i Sevilla'ya yüksek bir bonservis bedel ile sattıktan sonra stoper bölgesine oyuncu arayan Fenerbahçe, Gustavo Gomez'de kararlı.

Fenerbahçe stoper için yeniden harekete geçti
Sarı-Lacivertli teknik ekip takım içinde çözümler denese de Göztepe maçı bir kaz daha stoper eksikliğini gözler önüne serdi.
 
Aykut Kocaman'ın yönetimden stoper istediği belirtilirken, Sarı-lacivertli ekip uzun süredir görüşme halinde olduğu Gustavo Gomez'i kiralama aşamasına getirdi. Paraguaylı savunmacı için Milan ile anlaşma zemini arandığı, kiralık formülünde pürüz çıkarsa 2021'e kadar Milan ile sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki oyuncunun bonservisi ile beraber kadroya katılması için çaba gösterilecek.
 
NEUSTADTER'E YOL GÖRÜNEBİLİR
 
Gustavo Gomez transferi tamamlanırsa Roman Neustadter'in takımdan ayrılabileceği belirtiliyor. Spartak Moskova yakından ilgilendiği Roman için önce 5 milyon Euro önerirken, Rus basınında yer alan bilgilere göre bu rakam 8 milyon euroya çıkarıldı. Gomez'in gelmesi halinde ilk 11'deki yerini kaybedecek olan Roman'ın da Rusya'ya dönmeye sıcak baktığı belirtildi.
 
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın uygun şartlı bir stoper daha alınması halinde Neustadter'in gidişine onay vereceği ifade edilirken, FFP nadeniyle iyice rahatlamak isteyen Yönetim ise Neustadter'e resmi teklif gelmesi durumunda Rus oyuncuyu hemen gözden çıkarabilir. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER