TÜRKİYE KUPASI

Fenerbahçe taraftarı Amed maçına gidecek mi?

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst Türkiye Kupası eşleşmelerinin ardından Amedspor'la ilgili merak edilen bir soruya açıklık getirdi.türki

Fenerbahçe taraftarı Amed maçına gidecek mi?

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst Türkiye Kupası eşleşmelerinin ardından açıklamalar yaptı... Merak edilen o soru yanıt buldu. Fenerbahçe taraftarı Amed maçına gidecek mi? 

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst Türkiye Kupası'nın bütün Türkiye'yi kucakladığına dikkati çekerek, "150’den fazla takım yarıştı ve şu anda sonuna geldik. İyi bir eşleşme oldu, artık bekleyeceğiz. Bizim için mühim olan Ziraat Türkiye Kupası’nın değerini yükseltmek. Hep beraber bunun değerini yükseltip, kulüplerin buradan daha fazla imkan kazanmasını sağlayacağız. Onun için de bu rekabeti sıcak tutmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Dürüst, kupayı değerli kılmak için kulüplerden gelecek her türlü öneriye açık olduklarını ve organizasyonu daha iyiye taşımak için tedbirleri alacaklarını da dile getirdi.

Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi

FENERBAHÇE TARAFTARI MAÇA GİDECEK Mİ? 

Amed Sportif Faaliyetler ile Fenerbahçe arasındaki eşleşmede Fenerbahçe seyircisinin deplasmandaki mücadeleye gidip gitmeyeceği sorusuna Ali Dürüst, "Özel bir durum olacağını zannetmiyorum. Geçen sene de Galatasaray eşleşmişti yanlış hatırlamıyorsam. Güzel bir maç olmuştu. Yine aynı şekilde oynanacak. Bir şey değişeceğini ben tahmin etmiyorum. İnşallah çok güzel maçlar oynanıp finale gideceğiz” şeklinde yanıt verdi.

Amedspor'un olay futbolcusu Deniz Naki'den yeni mesaj

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın havuz sistemiyle ilgili açıklamalarına değinen Dürüst, şunları kaydetti:
"Havuzda olmanın bazı vecibeleri vardır. Kulüpler de buna taahhütte bulunmuşlardır. Biz büyük bir aileyiz. Bütün kulüplerin çıkarına olan tedbirler alınacaktır. Dolayısıyla bugün için böyle bir spekülasyon yapmak yanlıştır. Mühim olan o havuzun değerini yükseltmektir. El birliği ile onun değerini yükselteceğiz." 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER