FENERBAHÇE

Fenerbahçe taraftarından tarihi maça büyük ilgi

Fenerbahçeli taraftarlar, Panathinaikos Superfoods karşılaşmasının saat 14:00'te satışına başlayan biletleri için sabah saatlerinde harekete geçti.

Fenerbahçe taraftarından tarihi maça büyük ilgi

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY AvrupaLigi'nde 2-0 önde olduğu play-off serisinde sahasında Yunan temsilcisi PanathinaikosSuperfoods'u yenmesi durumunda üst üste 3. kez Dörtlü Final'e yükselecek.

Serinin üçüncü maçı Ülker Sports Arena'da saat 20.45'te başlayacak. İşte bu maçın biletlerinin satışına saatler olmasına rağmen sabah saatleri itibariyle Sarı Lacivertli taraftarlar Ülker Sports Arena'ya akın etti. Bilet alabilmek için saatler öncesinden bekleyiş başladı.

TEK GALİBİYET YETECEK

Yunanistan'da geçen hafta oynanan ilk iki maçı 71-58 ve 80-75'lik skorlarla kazanarak seride 2-0 öne geçen sarı-lacivertlilere, Dörtlü Final için tek galibiyet yetecek. PanathinaikosSuperfoods'un yarın kazanması durumunda serinin 4. maçı 27 Nisan Perşembe günü yine İstanbul'da oynanacak.

Fenerbahçe Panathinaikos maçı saat kaçta hangi kanalda?

TARİHE GEÇECEK

Fenerbahçe, Panathinaikos Superfoods'u elemesi durumunda Türk basketbol tarihine geçecek. Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes'le en fazla Dörtlü Final oynayan (ikişer kez) Türk takımı olan Fenerbahçe, Yunan rakibini elemesi durumunda 3. kez Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli basketbol organizasyonunda son 4'e kalacak.

Sarı-lacivertliler, üst üste 3. kez Dörtlü Final'e kalarak önemli bir başarıya da ulaşmayı hedefliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER