FENERBAHÇE

Fenerbahçe taraftarının isyan ettiği pozisyon

Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçının ilk yarısında hakem Ümit Öztürk'ün penaltı kararı büyük tartışmaya yol açtı.

Fenerbahçe taraftarının isyan ettiği pozisyon

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 3. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında müsabakanın hakemi Ümit Öztürk'ün kararları oldukça tartışıldı.

36. dakikada Gençlerbirliği lehine Ahmet İlhan ve Skrtel'in pozisyonunda penaltı kararı çıkarken, Fenerbahçeli futbolculardan bu karara büyük tepki geldi. Öte yandan Ümit Öztürk'ün 42. dakikada Gençlerbirliği'nde Rantie'ye gösterdiği kırmızı kart da bu sefer Başkent ekibi futbolcularının isyanına neden oldu.

Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçı Skrtel'in penaltı pozisyonu

Spor Toto Süper Lig 3. haftasında Gençlerbirliği sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Maçın 36. dakikasında gelişen Başkent ekibinin atağında sol kanattan gelen ortaya yükselen Ahmet İlhan'ın kafayla vuruşu dışarı gitti. Ahmet İlhan kafa vuruşunu yaptıktan sonra arkadan onunla birlikte topa yükselen Skrtel'in müdahalesiyle yerde kaldı. Bu sırada Skrtel de rakibine çarpınca yerde kaldı ve devamında Slovak futbolcunun başı sarıldı. Hakem Ümit Öztürk ise bu pozisyonda tereddütsüz penaltı kararını gösterdi.

Gençlerbirliği - Fenerbahçe

(Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır)

SKRTEL TEDAVİDEN SONRA PENALTI OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Pozisyonun ardından yer kalan Skrtel tedavisi tamamlandıktan ve başı sarıldıktan sonra hakem Ümit Öztürk'ün penaltı kararı verdiğini öğrendi. Kara çok şaşıran Slovak futbolcu, çok da sinirlendi ve maçın hakemine tepki gösterdi. Gençlerbririği'nde Ahmet Oğuz penaltıyı gole çevirdi.

HULUSİ BELGÜ

HULUSİ BELGÜ'DEN TEPKİ: "ALLAH BELANIZI VERSİN"

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi ve aynı zamanda eski başkan adaylarından Hulusi Belgü ise sosyal medyadan verilen bu penaltıya büyük tepki gösterirken, "Penaltı menaltı değil, Allah belanızı versin." paylaşımında bulundu.

RIDVAN DİLMEN NE SÖYLEDİ?

Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçının devre arasında NTV Spor'da maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen ise pozisyonun penaltı olduğunu ve Skrtel'in kontrolsüz girdiğini söylerken, Rantie'nin kırmızı kartının da aynı şekilde doğru karar olduğunu vurguladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER