SÜPER LİG

Fenerbahçe Trabzonspor maçı nerede saat kaçta?

Süper Lig'in 13. Haftasının son maçı Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak. Bu zorlu mücadelenin maç saati belli oldu. Peki bu zorlu mücadele saat kaçta, nerede oynanacak? Maç hangi kanalda yayınlanacak? Ayrıntılar haberimizde...

Fenerbahçe Trabzonspor maçı nerede saat kaçta?

Fenerbahçe Trabzonspor maç saati belli oldu! Fener Trabzon maçı saat kaçta, nerede oynanacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda 2-0 galibiyet ile ayrılan Fenerbahçe evinde ezeli rakibi olan Trabzonspor'u konuk ediyor. Bu karşılaşmadan önce Trabzonspor'da yönetim krizi sürer iken, Fenerbahçe cephesinde ise futbolcuların iyi formu Vitor Pereira'yı sevindiriyor.

Fenerbahçe dev maça hazır!

Bu kritik maçın oynanmasına ise sadece 1 gün kaldı. Karşılaşmanın hakemi ve maç saati belli oldu. Perşembe günü oynanacak olan maçı Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Deniz Ateş Bitnel'in yöneteceği karşılaşmanın yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Mehmet Cem Satman olacak.

Trabzonspor kafilesi İstanbul'a gitti

Şükrü Saraçoğlu Stadı'da oynanacak olan karşılaşma biletlerine büyük bir ilgi var. Karşılşamayı en az 40 bin biletli seyircinin izleyeceği tahim ediliyor. Peki bu bol seyircili Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta? Trabzonspor Fenerbahçe maçı saat kaçta? Bu soruların cevapları haber detayında yer alıyor.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA

Spor Toto Süper Lig'in iddialı iki takımı olan Fenerbahçe ile Trabzonspor yarın karşı karşıya geliyor. Yarın karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta? Bu kritik Fenerbahçe Trabzonspor maç saati 20:00 olarak belirlendi.

Pazartesi günü saat 20:00'da oynanacak olan Fener Trabzon maçı için, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda dev bir kareografi hazırlanmakta. Bu yapılacak olan dev kareografi taraftarları meraklandırıyor.

Dev kareografi'nin hazırlanacağı Fenerbahçe Trabzonspor maçının ilk on birleri ise belirlenmedi. Yarınki maça ev sahibi Sarı Lacivertliler; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Diego Ribas, Luis Nani, Robin Van Persie, Fernandao ilk on biri ile sahaya çıkması bekleniyor.

Trabzonspor 14 yaşında çocuğa emanet edilir mi?

 Konuk ekip Trabzonspor ise; Onur Kıvrak, Salih Dursun, Aykut Demir, Douglas, Cavanda , Mbia, Okay Yokuşlu, Özer Hurmacı, Marin, Erkan Zengin ve N'Doye ilk on biri ile çıkması bekleniyor.

Bu karşılaşmadan önce ev sahibi Fenerbahçe'nin 27 puanı, Trabzonspor'un ise 17 puanı bulunmakta. Sarı Lacivertliler bu sezon oynadığı 12 karşılaşma sonucu topladığı 27 puan ile 2. sırada yer alırken, konuk ekip Trabzon ise oynadığı 12 maç sonucun da topladığı 17 puan ile 9. sırada yer alıyor.

Bu sezon Fener oynadığı maçlar da toplam 19 gol atıp, 10 gol yerken, Bordo-Mavililer ise 15 gol atıp 15 gol yedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER