FENERBAHÇE

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda ezeli rakibi Trabzonspor'u konuk etti. 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Fenerbahçe, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı golleri ve geniş özeti

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Süper Lig'in 33. haftasında 1-1 berabere kaldı.

SOW'A BERO CEVAP VERDİ

Fenerbahçe'nin mücadeledeki golünü 23. dakikada Moussa Sow kaydetti. Bordo-mavili ekibin golünü ise 54. dakikada Matus Bero attı.

Fenerbahçe, Trabzonspor'a karşı yenilmezlik serisini 16 maça çıkarmış oldu. Bu sonucun ardından Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'de puanını 61'e çıkarırken, Trabzonspor'un puanı 51 oldu.

Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ise son hafta Bursaspor ile karşılaşacak.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçından kareler

FENERBAHÇE: 1 - 1 :TRABZONSPOR

Maç Sonu: Mücadeleyi bitiren düdük geldi. Fenerbahçe ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı.

90+1. dakika: Salih'in Durica'ya yaptığı müdahaleye faul kararı veren hakem Ali Palabıyık, Salih'e de sarı kart gösterdi.

90. dakika: Son dakikada Trabzonspor hücumunda ceza sahası içinde topla buluşan Rodallega şutunu çekmeden önce Volkan Şen kayarak çok kritik bir hamle yaptı. Yusuf'un kullandığı köşe vuruşunda savunma topu uzaklaştırdı. Maçın sonuna en az 2 dakika ilave edildi.

89. dakika: Fenerbahçe sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Stoch'un ortasını Jan Durica kafa ile uzaklaştırdı.

88. dakika: Salih Uçan ara pasıyla Volkan Şen'i buluşturmak istedi. Salih'in pası Volkan'ın arkasında kaldı ve top dışarı çıktı.

87. dakika: Trabzonspor çok tehlikeli geldi! Matus Bero'nun ara pasında Mas sol çaprazdan kaleyi yokladı ancak top defanstan döndü.

86. dakika: Jeremain Lens oyundan çıkarken yerine giren isim Miroslav Stoch oldu.

85. dakika: Robin van Persie, ara pasıyla Lens'i hareketlendirmek istedi. Kaleci Esteban Lens'ten daha hızlı davrandı ve topun sahibi oldu.

84. dakika: Fenerbahçe tribünleri hep birlikte Obradovic tezahüratı yapıyorlar. Statta ilginç görüntüler oluştu.

83. dakika: Trabzonspor, sağ beki Joao Pereira ile gole yaklaştı! Atılan uzun topta kalecinin üstünden topu aşırtan Pareira, kaleye isabet sağlayamadı.

82. dakika: Rodallega'nın oyuna girmesinin ardından Dame N'Doye kanata geçti. N'Doye sol kanatta görev alıyor.

81. dakika: Volkan Şen'in ortasında Esteban uçarak topa sahip oldu. Esteban topu hemen oyuna soktu.

80. dakika: Trabzonspor'da ise Fabion Castillo oyundan çıkıyor. Hugo Rodallega son 10 dakikada görev yapacak.

79. dakika: Fenerbahçe'de Moussa Sow oyundan çıkıyor. Salih Uçan giren oyuncu oldu.

78. dakika: Carl Medjani, Fenerbahçe kontra atağında Lens'i düşürdü. Hakem tereddütsüz sarı kart verdi.

77. dakika: Çok iyi paslaşarak rakip sahaya geçen Trabzonspor'da Olcay'ın son pası isabetsiz oldu ve top Volkan Demirel'de kaldı.

76. dakika: Hava topu mücadelesinde Dame N'Doye, Martin Skrtel'e yaptığı hareket nedeniyle sarı kart gördü.

75. dakika: N'Doye'un kafa ile indirdiği topa Matus Bero gelişine vurdu. Bero''nun şutunda top üstten farklı şekilde auta çıktı.

74. dakika: Fenerbahçe Robin van Persie ile gole çok yaklaştı! Volkan Şen'in sol kanattan ortasına Hollandalı çok iyi yükseldi. Van Persie'nin kafa vuruşunda Esteban harika bir kurtarış yaptı.

73. dakika: Oyundan çıkarken tribünlerden tepki alan Emenike, tepkilere alkışlarla cevap verdi.

72. dakika: Fenerbahçe'de Emenike oyundan çıkarken yerine Volkan Şen dahil oldu.

71. dakika: Trabzonspor'da Olcay Şahan, Josef'e yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü. Olcay, haftaya oynanacak Bursaspor maçında cezalı duruma düştü.

70. dakika: Trabzonspor gole çok yaklaştı! Ceza sahası içinde topla buluşan Dame N'Doye müsait pozisyonda vurdu. Volkan Demirel güçlükle topu kornere çevirdi.

69. dakika: Olcay Şahan sol kanattan ceza sahasına girdi ancak topu ayağından fazla açtı ve kaybetti.

68. dakika: Ofsayt: Fenerbahçe 7 - 1 Trabzonspor Sol kanattan Fenerbahçe ceza sahasına yapılan ortaya istediği gibi vuramayan Bero'nun şutunda top Volkan'da kaldı.

67. dakika: Pereira'nın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortayı savunma uzaklaştırdı. Dönen topta Emenike'ye yapılan müdahale sonrası Fenerbahçe serbest vuruş kazandı. 

66. dakika: Lens'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Skrtel vatandaşı Durica'ya faul yapınca bordo mavililer serbest vuruş kazandı.

65. dakika: Sol kanattan ilerleyen Lens'i düşüren Castillo sarı kart gördü. Fenerbahçe serbest vuruş kullanacak.

64. dakika: Josef de Souza'nın orta sahada Yusuf'a yaptığı müdahale sonrasında bordo mavililer faul kazandı.

62. dakika: Maçın ikinci devresinde Trabzonspor oldukça etkili bir performans sergiliyor. Bordo mavililer geride kalan 17 dakikada Fenerbahçe'den daha üstün oyun ortaya koyuyor. İsmail Köybaşı'nın Pereira'ya müdahalesi sonrası hakem faul kararı verirken, İsmail'e de sarı kart gösterdi.

61. dakika: Fenerbahçe - Trabzonspor maçını Ülker Stadyumu'nda 8 bin 636 kişi izliyor. Trabzonspor hücumunda savunmanın arasına atılan topu Fenerbahçe defansı yine uzaklaştırdı.

60. dakika: Ceza sahası dışından Yusuf Yazıcı'nın yaptığı muhteşem vuruşta top direğin yanından auta gitti.

59. dakika: Yusuf'un kullandığı köşe vuruşunda Uğur'un kafa vuruşu auta gitti. Olcay'ın sağ ayağının dışıyla gönderdiği topa Skrtel müdahale etti.

58. dakika: Etkili gelişen Trabzonspor hücumunda Castillo'nun topuna Hasan Ali müdahale etti ve top kornere gitti.

57. dakika: Sol kanattan Mas'ın yaptığı ortada ceza sahası içinde karambolde Skrtel son anda topa dokunarak gole engel oldu.

56. dakika: Trabzonspor maçın ikinci yarısına daha istekli ve etkili başladı.

55. dakika: 6 Mayıs 2012'de Burak Yılmaz'ın attığı golden sonra Bero bugün attığı golle şanssızlığa son verdi.

54. dakika: GOL! Matus Bero ceza sahasına yakın noktadan uzaktan sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Bordo mavililer yıllar sonra Kadıköy'de gol atmayı başardı.

53. dakika: Trabzonspor hücumunda top auta çıktı. Hasan Ali Kaldırım topu Volkan Demirel'e göndermek isterken Mas biraz çabuk olması için topa hamle yapmak istedi bu sırada ikili ufak bir tartışma yaşadı. İtiş kakış yaşanırken yardımcı hakem araya girdi ve gerginliği önledi.

52. dakika: Fenerbahçe de sağ kanadını kullanıyor. Sarı lacivertliler Lens ile tehlikeli olmaya çalışırken Lens'in orta şut karışımı vuruşunda kaleci Esteban topu kontrol etti.

51. dakika: Sağ kanattan gelişen Trabzonspor hücumunda Uğur'un müdahalesiyle Emenike yerde kaldı, hakem faul kararı verdi.

49. dakika: Kendi sahasında paslaşan Trabzonsporlu oyunculara ön alanda Fenerbahçe hücumcuları baskı kuruyor.

48. dakika: Bordo mavililerde ilk yarıda orta sahada yaşadığı sıkıntıya rağmen Okay'ın kenara gelmesi dikkat çekti.

47. dakika: Trabzonspor ikinci yarıda iki önemli değişiklik yaparken Onur-Esteban değişikliği biraz da zorunlu olarak gerçekleşti. Onur'un ilk yarıdan sakatlığı bulunuyordu.

46. dakika: Kaleci Onur'un yerine ikinci yarıda Esteban mücadele edecek. Okay'ın yerine de Durica ikinci yarıda görev yapacak. Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı. Durica'nın ceza sahasına yakın noktadan sert şutunda top az farkla üstten auta gitti.

Devre Arası: Mücadelenin ilk yarısını Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında 1-0 önde tamamladı.

45+2. dakika: Castillo'nun şık pasında ceza sahası içinde topla buluşan NDoye'un yakın mesafeden vuruşunda kaleci Volkan gole engel oldu.

45+1. dakika: Pereira sağ kanattan çizgiye inerek ceza sahası içine orta yaptı, Volkan yere yatarak topu kontrol etti.

45. dakika: Pereira'nın uzaktan gönderdiği topta Fenerbahçe ceza sahası içerisinde Volkan topu kontrol etti. İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave edildi.

44. dakika: Trabzonspor ceza sahasına gönderilen uzun topta Emenike'nin sağ çaprazdan şutu üstten auta gitti.

43. dakika: Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike bugün etkili bir görüntü sergiliyor. Sarı lacivertlilerin kontra ataklarında hep Emenike ismi var ve sarı lacivertliler topu Nijeryalı oyuncuyla buluşturuyor.

42. dakika: Fenerbahçe ceza sahasına gönderilen topta kaleci Volkan kalesinden çıkarak topu ayağıyla uzaklaştırdı.

41. dakika: Fenerbahçe, Trabzonspor yarı sahasında baskı kurdu yaklaşık 1 dakikadır top Trabzonspor ceza sahasına yakın bölgede oynanıyor.

39. dakika: Yusuf'un ortasında NDoye'a giden topa savunma müdahele etti, dönen topa sert bir vuruş yapan Bero'nun şutunda top savunmadan döndü.

38. dakika: Sakatlanan Skrtel'in tedavisi saha içinde yapıldı. Ayağa kalkan Skrtel kenara gelerek hakemden izin alıp yeniden sahaya dönecek.

37. dakika: Trabzonspor ceza sahasına yakın noktada Lens yerde kaldı, sarı lacivertliler faul beklerken pozisyon devam etti. Orta sahada rakibine müdahale etmeye çalışan Skrtel yerde kaldı.

36. dakika: Fenerbahçe'de sol kanatta topa sahip olan Lens geriye döndü. Oyun önce sağ kanada ardından da savunmaya döndü.

35. dakika: Fenerbahçeli Van Persie'nin rakip yarı sahada Yusuf Yazıcı'ya yaptığı hareket sonrası bordo mavililer serbest vuruş kazandı.

34. dakika: Topla Oynama: Fenerbahçe %57 - %43 Trabzonspor

33. dakika: Bugün sağ bekte görev yapan Hasan Ali oldukça etkili bir performans sergiliyor. Sık sık ileri çıkan Hasan Ali, gol öncesinde de şutu çeken isimdi. Lens'in uzaktan vuruşu etkili olmadı.

32. dakika: Rakip ceza sahasında topla buluşma: Fenerbahçe 13 - 3 Trabzonspor

31. dakika: Ofsayt: Fenerbahçe 5 - 1 Trabzonspor

30. dakika: Fenerbahçe son 10 dakikadır oyunda üstünlüğü ele geçirdi. Trabzonspor orta sahasındaki sıkıntıların ardından savunmada da zaman zaman kademe hataları yaşanıyor.

29. dakika: Fenerbahçe'de sol çaprazdan şutunu çeken Sow'un vuruşunda savunmanın müdahalesiyle top kornere çıktı.

28. dakika: Paslaşılarak kullanılan serbest vuruşta topla buluşan Lens'in arka direğe gönderdiği topu savunma uzaklaştırdı.

27. dakika: Fenerbahçe, Trabzonspor orta sahasını rahat bir şekilde geçiyor. Bordo mavili ekibin orta sahasında sıkıntılar yaşanıyor. Van Persie rakip ceza sahasına girmeye çalışırken Matus Bero tarafından düşürüldü. Fenerbahçe serbest vuruş kazanırken Bero sarı kart gördü.

26.dakika: Golden sonra Fenerbahçe kendi sahasında top çeviriyor, Trabzonspor hücum oyuncularıysa yaptığı baskıyla hataya zorlamaya çalışıyor.

24. dakika: Trabzonspor hızlı hücuma çıkıp gol aradığı dakikada kalesinde gol gördü. Bordo mavililer kaleci Onur'un hatasıyla mücadelede 1-0 geriye düştü.

23. dakika: GOL! Hasan Ali'nin sağ çaprazdan kaleye gönderdiği topa Onur müdahale etti. Direğe de çarpan top Sow'un önünde kaldı. Sow tek dokunuşla top ağlarla buluşturdu.

22. dakika: Trabzonspor kendi yarı alanından hızlı hücuma çıktı. 4'e 2 gelişen pozisyonda Olcay'ın pasını alan Bero yavaş kalınca araya savunma girdi ve NDoye'un şut çekmesini önledi.

21. dakika: Lens'in ceza sahası ön direğine doğru gönderdiği topu Pereira uzaklaştırdı. Lens bu pozisyonda oldukça kötü bir orta yaptı. Az önce serbest vuruş kullanan Fenerbahçe hemen hemen aynı noktada yine bir faul atışı kazandı. Pereira'nın Lens'i düşürmesine hakem "faul" dedi.

20. dakika: İsmail'in sol kanattan ilerlediği pozisyonda Okay kayarak müdahale etti, hakem faul kararı verdi. Fenerbahçe sol çaprazdan serbest vuruş kullanacak.

19. dakika: Sol kanattan ileri çıkan İsmail, penaltı noktası üzerindeki Van Persie'ye pasını çıkardı. Persie topa vurmak üzereyken savunma son anda müdahale etti ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

18. dakika: Emenike kaptığı topla ilerleyip ceza sahasına girmek üzereyken pasını Sow'a gönderdi. Sow'un vuruşunda top ağlarla buluştu fakat Senegalli yıldız pozisyonda ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı.

17. dakika: Pozisyonda Onur ile karşı karşıya gelen Emenike, Onur'un konuşması üzerine sus anlamına gelen el işareti yapınca hakem Ali Palabıyık, Emenike'ye sarı kart gösterdi.

16. dakika: Sahaya giren sağlık ekipleri yaklaşık 1 dakika Onur'un tedavisini yaptı.

15. dakika: Emenike'nin pozisyonunda kaleci Onur kalesini terk edip kayarak topa müdahale etti. Emenike'nin kramponları Onur'un bacağına gelince tecrübeli kaleci yerde kaldı.

14. dakika: Lens'in sağ kanattan kaptığı topla savunmanın arkasına kaçan Emenike'yi topla buluşturmak istedi fakat pozisyon ofsayt.

12. dakika: Emenike orta sahanın sağ kanadından aldığı topla rakiplerini çalımlayarak ceza sahasına yaklaştı, Emenike'nin ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

11. dakika: Fenerbahçe yarı sahasında Trabzonspor'un kazandığı serbest vuruşu kullanan Yusuf'un ceza sahasına gönderdiği topu kaleci Volkan yumruklayarak uzaklaştırdı.

10. dakika: Lens'in sağ kanattan ileri doğru yaptığı orta isabetsiz oldu. Hızlı giden top auta çıktı.

9. dakika: Fenerbahçe kendi yarı alanında savunmada Skrtel - Kjaer ikilisiyle paslaşarak oyun kurmaya çalışıyor.

8. dakika: Sol kanattan İsmail'İn ceza sahasına yaptığı ortaya yönelen Sow'un Uğur'a yaptığı hareket sonrası hakem faul kararı verdi.

7. dakika: Hasan Ali'nin getirdiği topla buluşan Emenike sağdan içeri kaçan Van Persie'ye pasını verdi. Van Persie'nin arka direğe çıkardığı topu Sow son anda sahada tuttu. Savunma tehlikenin büyümesine engel oldu.

6. dakika: Bero'nun ceza sahasına sağ çaprazdan girerek içeri doğru yaptığı ortada NDoye'dan önce Skrtel topu kafasıyla uzaklaştırdı. Lens ile sağ kanattan çıkmaya çalışan Fenerbahçe'de Hollandalı oyuncu yerde kaldı, Lens hakemden faul kararı beklerken top da taca çıktı.

5. dakika: Trabzonspor'da Castillo'nun sağ kanada verdiği pasla bordo mavililer ilerlemeye çalışıyor.

4. dakika: İki takım da savunmadan çıkarken yaptığı top kayıplarıyla dikkat çekiyor. Fenerbahçe savunmadan Skrtel ile çıkmaya çalışırken yine Trabzonsporlu oyuncular araya girdi.

3. dakika: Fenerbahçe hücumunda top auta çıktı, kaleci Onur'un kale vuruşuyla oyun devam edecek.

2. dakika: Trabzonspor'da Bero sol kanattan ceza sahası içine girerken pasını verdi fakat topu alan takım arkadaşı yoktu.

1. dakika: Van Persie'nin vuruşuyla maç başladı. Fenerbahçe sağ kanattan pozisyon bulmaya çalışıyor,i Trabzonspor savunması yerinde müdahaleyle topa sahip oldu.

Maçtan Önce: Fenerbahçeli ve Trabzonsporlu futbolcular sahaya geldi. İstiklal Marşımız büyük bir coşkuyla söyleniyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER