FENERBAHÇE

Fenerbahçe transer bombasını patlatıyor

Hamburg’da oynayan Filip Kostic, sarı-lacivertli yönetime önerildi. Yüksek bonservisine rağmen uygun şartlarda kiralanabileceği garantisi verildi.

Fenerbahçe transer bombasını patlatıyor

Sezon sonu gidecek isimleri belirlemeye başlayan Fenerbahçe, gelecekler için de ince eleyip sık dokuyor.

Çok yönlü bir kanat oyuncusu arayan sarı- lacivertlilerin gündemine oturan sürpriz isim ise Sırp futbolcu Filip Kostic oldu. Bundesliga'da Hamburg forması giyen 24 yaşındaki oyuncu, kulübünün ligde düşme hattında olmasından çok rahatsız. Stuttgart'tan 14 milyon euroya geldiği Hamburg'da hedeflerinin çok altında kalan Kostic, menajerlerine takım bulması talimatı verince Fenerbahçe ile yollar kesişti.

UEFA'dan yeni yaptırım kapıda!


Oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajerler, sarı-lacivertli yönetime Kostic'i önererek Hamburg'un küme düşmesi halinde Kostic'i elinde tutamayacağını kaydedip satın alma yoluyla olmasa da kiralık olarak çok uygun şartlarda bu transferin gerçekleşebileceğini bildirdiler.

SCOUT'LAR İZLEYECEK
Fenerbahçe yönetiminin bu önerme üzerine düşünmek için süre istediği belirtilirken, oyuncunun performansının sezon sonuna kadar takip edilmesi kararı alındığı gelen haberler arasında. Scout ekiplerinden olumlu bir rapor gelmesi halinde sezon sonu masaya oturulacak.

LENS'İN 4 DERECE ÜSTÜNDE
Fotomaç'ın haberine göre; Asıl mevkii sol açık olmasına rağmen ofansif orta saha ve sağ kanatta da görev yapabilen Filip Kostic'in en fazla öne çıkan tarafı hızı. Tecrübeli futbolcunun bu özelliği, dünya futbolunun yakından takip edildiği FIFA ve PES gibi senelik yenilenen oyunlarda da '90' (çok hızlı) üzerinden derecelendiriliyor. Kostic'in sürati bu platformlarda Lens'in '4' derece üzerinde.

DEĞERİ HEP ARTTI
Şu anki bonservis bedeli 10 milyon euro civarında olan Kostic, değerini sürekli artırıyor. 2011'de Sırp ekibi Radnicki'de forma giyerken 200 bin euro'luk değerini, 2012- 13 sezonu başında transfer olduğu Groningen'de 1.25 milyon euro'ya yükseltti. 2014-15'te ise 6 milyon euro bonservisle Stuttgart'ın yolunu tuttu.


TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER