TRANSFER

Fenerbahçe transfer haberleri sürpriz hamle

Takıma katılan önemli isimlerle taraftarı mest eden Fenerbahçe'de, transfer haberleri bitmek bilmiyor. İşte Fenerbahçe için çıkan flaş transfer haberleri...

Fenerbahçe transfer haberleri sürpriz hamle
Luis Nani, Robin Van Persie gibi dünya çapında yıldız olan isimleri transfer ederek futbol piyasasında büyük ses getiren Fenerbahçe'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Kanarya'nın oynadığı hazırlık maçlarında yıldızı daha da parlayan ve attığı gollerle mest eden takımın Senegalli forveti Moussa Sow'un ücretinin artırılması için yönetim kolları sıvadı. Takımın Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, başarılı oyuncunun satılmasını kesinlikle istemiyor.

ÖNCE ÖN GÖRÜŞME
İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklif alan Senegalli oyuncunun kesin olarak takımda kalması yönünde rapor veren deneyimli hoca, gerekirse Sow'un yıllık ücretinin de artırılmasını istedi. Bu neden Sarı-Lacivertli yönetimin, Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk ile yapılacak 3. ön eleme rövanş maçı öncesi Sow ile ücretinin artırılması yönünde bir ön görüşme yapacağı belirtildi. 



Yönetimin maç başı ücretleri hariç yılda 1 milyon 400 bin euro kazanan 29 yaşındaki yıldızın parasını 600 bin euro daha artırarak yılda 2 milyon euroya çıkarmayı planladığı öğrenildi. Sow'un kontratı da önümüzdeki yıl bitiyor. Sarı-Lacivertlilerin, en kısa sürede Sow ile ücretinin yükseltilmesi konusundaki anlaşmayı kağıt üzerine dökeceği kaydedildi.

STOCH'A YOL GÖRÜNDÜ
Öte yandan Kanarya'da gidecek oyuncular kervanına Stoch da katıldı.

Hem teknik direktör hem de yönetim Slovak oyuncunun çalışmalarda ortaya koyduğu performanstan memnun değil. Sarı-Lacivertliler Stoch'a gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

 

Böylelikle Stoch ve Krasic'in satışlarıyla Fenerbahçe orta sahaya yapmayı planladığı transferler için yer açmış olacak. 

NOT: Senegalli forvet geçen sezon ligde Sarı-Lacivertli formayı 33 maçta terletti. 29 yaşındaki isim rakip ağlara 14 gol bıraktı. 

İnter'in oteline Jesus baskını!
Fenerbahçe'nin sportif direktörü Guiliano Terraneo, G.Saray'la hazırlık maçı oynamak için İstanbul'a gelen eski kulübü İnter'in oteline giderek meslektaşı Ausilio ile Juan Jesus transferini görüştü.



Tekrar görüşecekler
İkilinin yaptıkları mini zirvede 24 yaşındaki futbolcu için ayaküstü bir pazarlığa girişerek transferin detaylarını konuştakları ve görüşmenin birkaç gün içinde tekrarlanacağı belirtildi. Samimi geçen sohbette Ausilio, çarşamba günü oynanacak Shakhtar Donetsk ön eleme rövanş maçı için Terraneo'ya şans diledi. Terraneo ardından bir süre de Mancini ile konuştuktan sonra otelden ayrıldı. 

3. bomba Januzaj olacak
Aziz Yıldırım, aynı Nani ve Van Persie gibi taraftarı ayağa kaldıracak bir ismi Fenerbahçe'ye kazandırmak istiyor. Yıldırım, Divan Kurulu toplantısında, "Paramız var" diyerek yıldız bir oyuncuya imza attırabileceklerinin sinyalini verdi.



Manchester United'ın genç kanat oyuncusu, listenin başında yer alıyor. Yönetim ve Terraneo, Januzaj transferi için tüm şartlar zorlanacak. Kırmızı Şeytanlar'da fazla forma şansı bulamayan 20 yaşındaki futbolcu bonservisiyle transfer edilemezse, satın alma opsiyonuyla kiralama yoluna gidilecek. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER