FENERBAHÇE

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı

Fenerbahçe, yeni sezon için kadrosunu kurmaya başladı. Lyon'dan Mathieu Valbuena'yı transfer eden sarı-lacivert kulüp resmi açıklamayı yaptı.

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı

Fenerbahçe, Mehmet Ekici'den sonra ikinci transferini de yaptı. Sarı-lacivertli kulüp, Lyon'un yıldız futbolcusu Mathieu Valbuena ile anlaştıklarını açıkladı.

İŞTE YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

"Kulübümüz, profesyonel futbolcu Mathieu Valbuena ve takımı Olympique Lyon ile yaptığı görüşmeler sonucu kulübümüze transferi konusunda prensip anlaşmasına varmıştır. Resmi transfer dönemi açıldıktan sonra Mathieu Valbuena ile sözleşme imzalanacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Mathieu Valbuena

FENERBAHÇE'YE GOLÜ VAR

Son olarak Beşiktaş'a karşı UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lyon formasıyla mücadele eden Valbuena, Türk takımlarına yabancı değil.

Marsilya'da oynadığı dönemde Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Fenerbahçe'ye karşı oynayan Valbuena, sarı-lacivertli ekibe gol de atmıştı.

MATHİEU VALBUENA KİMDİR?

Mathieu Valbuena, 28 Eylül 1984 tarihinde Fransa'nın Bruges kentinde dünyaya geldi. Bordeaux'un alt yapısında futbola başlayan Valbuena, boyu kısa olduğu için kulübünden ayrılmak zorunda kaldı ve 19 yaşında 5. lig ekibi Lagon'a gitti. Bir yıl sonra 3. ligde mücadele eden Libourne-Saint-Seurin kulübüne transfer oldu.

2005-2006 sezonunda forma giydiği 29 maçta 19 gol atarak adını duyurdu ve aynı zamanda üçüncü ligin en iyi oyuncusu seçildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER