TÜRKİYE KUPASI

Fenerbahçe - Tuzlaspor maçı hangi gün saat kaçta?

Fenerbahçe Tuzlaspor maçı hangi gün saat kaçta? FB Tuzla maçı hangi kanalda? Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5. hafta maçında Kadıköy'de Tuzlaspor'u konuk edecek. Peki Fenerbahçe'nin kupa maçı ne zaman ve tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe - Tuzlaspor maçı hangi gün saat kaçta?

Fenerbahçe Tuzlaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubundaki 5. maçında Kadıköy'de Tuzlaspor ile karşılaşacak. FB Tuzla maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Tuzlaspor maçı saat kaçta? Fenerbahçe'nin kupa maçı ne zaman?

FENERBAHÇE-TUZLASPOR MAÇININ BİLGİLERİ

21 Ocak Perşembe 2016

MAÇ: Fenerbahçe Tuzlaspor

SAAT: 20.45

STAT: Şükrü Saraçoğlu Stadyumu

HAKEMLER: Çağatay Şahan, Deniz Turgut, İbrahim Çağlar Uyarcan

YAYIN: A Spor

Fenerbahçe Tuzlaspor

Grupta ilk 4 maçta topladığı 12 puan ile üst tura lider olarak çıkmayı garantileyen Vitor Pereira ve öğrencileri, bu maça prestij amaçlı çıkacaklar. Grupta 4 puanla üçüncü sırada bulunan Tuzlaspor ise bu maçtan puanla ayrılıp üst tur için iddiasını sürdürmek istiyor. 

İLK MAÇ 2-1 BİTMİŞTİ

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Tuzla Belediye Stadında Tuzlaspor ile karşılaştı. Hakem Murat Özcan'ın yönettiği mücadeleyi sarı lacivertli takım, Yasir Subaşı ve Ramazan Civelek'in golleriyle 2-1 kazanarak grup maçlarına galibiyetle başladı. Genç ağırlıklı bir kadro ile maça çıkan Fenerbahçe, Süper Lig ve UEFA Avrupa Liginin ardından Türkiye Kupasında da başarılı sonuçlar almaya başladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER