FENERBAHÇE

Fenerbahçe UEFA'ya başvuruyor Ivan Bebek için dev kampanya

Fenerbahçe yönetimi, Braga maçındaki kötü yönetiminden dolayı Hırvat hakem Ivan Bebek'i UEFA'ya şikayet ediyor.

Fenerbahçe UEFA'ya başvuruyor Ivan Bebek için dev kampanya

Fenerbahçe'de Ivan Bebek isyanı büyüyor. UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu'nda Braga'ya elenen Fenerbahçe'de maçın hakemi Ivan Bebek'e tepkiler sürüyor.

Maçı televizyondan izleyen başkan Aziz Yıldırım, Ivan Bebek'in sarı-lacivertli takım aleyhine verdiği kararlara ateş püskürdü.

Maçtan sonra teknik kadroyu arayan Aziz Yıldırım, "Siz elinizden geleni yaptınız. Ama üzülmeyin, biz Fenerbahçe yönetimi olarak bu işin peşini bırakmayacağız. Bugün ilk iş olarak o hakemi UEFA'ya şikayet edeceğiz" dedi.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe maçı için olay iddia

Fenerbahçe'den atak; Düdüğünü asacak!

Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmesine büyük pay sahibi olduğunun düşündükleri Hırvat hakem Ivan Bebek'in lisansının iptali için kampanya başlattılar...

İnternet sitesi Change.org'da başlattıkları “Ivan Bebek’in hakem lisansı iptal edilsin” kampanyasına destek çığ gibi büyürken, bu çabanın uluslararası arenada ses getirip getirmeyeceği ise merak ediliyor.

Bu arada özel işleri nedeniyle Portekiz’e gitmeyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da televizyon başında çok sinirlendiği ve bugün UEFA’ya bir meptup yazarak Ivan Bebek’i şikayet edeceği belirtildi. Yıldırım’ın maç sonu futbolcuları arayarak, moral verdiği ve “Gereken yapılacak. Üzülmeyin” dediği öğrenildi.

 Ivan Bebek

Fenerbahçeli taraftarların hem Türkçe hem de İngilizce olarak kaleme aldıkları, kampanya metninde yazanlar ise şöyle; 

Ivan Bebek, Portekiz’deki Braga Fenerbahçe rövanş maçında tüm hataları Fenerbahçe aleyhine yaptı. Maçın tüm keyfini yok etti ve maç boyu verdiği kararlarla niyetini belli etti.

Braga’nın 1-0 öne geçtiği golü pozisyon ofsayt olmasına rağmen geçerli saydı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’yı tribüne göndererek takımı sahada teknik direktörsüz bıraktı.
Mehmet Topal’a öyle bir pozisyonda 2. sarı kartını gösterdi ki, Topal’ın topun koluna çarpmasını engellemesi mümkün değildi.
Aynı pozisyonda Braga lehine haksız penaltı kararı vererek Braga’nın 2-1 öne geçmesine sebep oldu.
Tüm bu kararlar ve maç boyu çaldığı tartışmalı düdükler Braga’nın maçı kazanmasını sağladı. Biz taraftarlar, adalet istiyoruz. UEFA’nın futbolun değerlerine ve bütünlüğüne önem verdiğini göstermesini istiyoruz.

Yorumlar
TREND HABERLER