FENERBAHÇE

Fenerbahçe yeni sezonu açtı

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, 2016-2017 sezonu hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe yeni sezonu açtı

Fenerbahçe Basketbol Takımı, Ülker Sports Arena'da başantrenör Zeljko Obradovic yönetiminde yeni sezonu açtı.

Antrenman öncesinde teknik heyet ve oyuncular, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Türk bayrağıyla poz verdi.

Antrenmanda yeni transferler ABD'li James Nunnally ve Ahmet Düverioğlu da yer aldı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, koordinasyon programı ve ardından gerçekleştirilen şut çalışmasıyla tamamlandı.

Sarı-lacivertli takımın çalışmasına, 2016 Rio Olimpiyat Oyunlarında final oynayan Sırbistan Milli Erkek Basketbol Takımının formasını giyen Bogdan Bogdanovic ve Nikola Kalinic katılmadı.

PFDK'dan Aziz Yıldırım'a şok ceza!

Resmi siteden yapılan açıklamada, takımın hazırlık döneminin ilk bölümünü 3-12 Eylül tarihleri arasında Fenerbahçe Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde geçireceği ve ardından İspanya'ya giderek Unicaja Malaga, Real Madrid ve Joventut Badalona ile hazırlık maçları oynayacağı belirtildi.

Fenerbahçe'nin, 22-25 Eylül tarihleri arasında da Hırvatistan'ın Zadar kentinde düzenlenecek Doğuş Basketbol Turnuvası'na katılacağı açıklandı. Turnuvada, sarı-lacivertli takımın yanı sıra Lokomotiv Kuban, Darüşşafaka Doğuş, Buducnost, Cedevita Zagreb ve KK Zadar yer alacak.

Zadar Turnuvası'nın ardından İstanbul'a dönecek Fenerbahçe, Anadolu Efes ile oynanacak Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı için hazırlıklarını sürdürecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER