FENERBAHÇE

Fenerbahçe yeni transferlere imza attırdı

Fenerbahçe Kulübü, yeni transferler Luis Neto ve Vincent Janssen ve Eljif Elmas'e basın önünde imza attırdı.

Fenerbahçe yeni transferlere imza attırdı

Fenerbahçe Kulübü, yeni transferler Luis Neto ve Vincent Janssen ve Eljif Elmas'e basın önünde imza attırdı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde söz alan Janssen, "Mutluyum burada olmaktan. Benim için güzel bir fırsat. Burası büyük aile. İlk dakikadan beri bunu hissediyorum. Geldiğim ilk anda hazır durumdayım. Ulaşmamız gereken hedefler var. Bu yolda devam ediyoruz" dedi.

"Çok büyük kulübün bir parçasıyım"

Luis Neto ise "İlk duygularım olumlu. Kendimi çok iyi hissediyorum. Çok mutluyum. Çok büyük kulübün bir parçasıyım. Vincent'in de söylediği gibi. Soyunma odasında çok güzel bir atmosfer var. F.Bahçe'ye gelerek ne kadar doğru bir karar olduğunu görebiliyorum. Ayaklarımı kullanmayı seven bir oyuncuyum. Futbola ilk başladığımda defansif orta saha oyuncusuydum. Bir hocam beni stoperde denemek istediğini söyledi. Denedik, tutkuyla bu mevkiye bağlandım. Her zaman kendisini geliştirmeye çalışan bir oyuncuyum" diye konuştu.



Neto bir soru üzerine "Oyun konusunda en önemli nokta kulübe uyum sağlayabilmektir. Herkes bana çok iyi davranıyor. Herkes bana bir ihtiyacım olup olmadığını söylüyorum. Şehre de uyum sağlamak gerekiyor. Dün evime yerleştiğim ilk gündü. Araba kullanma kısmına daha başlamadım. Bunlar küçük detaylar. Yeni bir ülkeye gittiğinizde zor olan kulübe uyum sağlamaktır. Burada olmaktan çok mutluyum" karşılığını verdi.

"Haklı bir galibiyet aldık. Hakeme bağlamayalım"

Neto, derbinin hakemi Ali Palabıyık'ın yönetimi ile ilgili "Hakemi etki altında bırakan bir atmosferdi. Böyle atmosferler, oyuncular gibi hakemleri etkileyebilir. Haklı galibiyet aldık. Hakeme bağlamayalım. Kırmızı kart herkesin eşitlendiği bir andı. Kesinlik kırmızı kartı gördüğümde çok büyük üzüntü yaşadı. Fernandao benim yanıma gelip çok güzel bir davranış sergiledi. Çok teşekkür ediyorum. Birlik duygusuyla derbiyi kazandık" dedi.

"Yüzde 100 doğru karar vermişim"

Janssen bir soru üzerine "Bir karar alıyorsanız düşünmeniz gerekiyor. F.Bahçe ile ilgili fikrini sorduğum insanlar pozitif şeyler söyledi. Fenerbahçe'ye gelerek yüzde 100 doğru karar vermişim, bunu biliyorum" dedi.

Beşiktaş derbisine de değinen Hollandalı golcü, "Beşiktaş maçındasınız. 2. golü atıyorsunuz. 2. golü attığımız zaman kazandığımızı düşündüm. Rahatlama anıydı. Top toplayıcı çocuk bana sarıldı, ben de ona sarıldım. Çılgın bir atmosfer oynadım. Birçok derbi maçına çıktım. Ama kesinlikle Beşiktaş maçındaki atmosfer, kariyerimdeki gördüğüm en iyi atmosferdi. Kariyerimde henüz kupa sevinci yaşayamadım. Ama daha kariyerimin ilk yıllarındayım. Herkesin burada kupa kazanmak istediğini biliyorum. Hazırız. Hazır olduğumuzu göstermeliyiz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'den Beşiktaş patlaması


Janssen'den Ali Palabıyık yorumu

Soru üzerine derbide hakem konusunda yorum yapan Janssen, "Hakemi konuşmanın çok fazla anlamı yok. Hakem elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor" diye konuştu.

'Ocakta oynayacağım'
İmza töreninde konuşan genç transfer Eljif Elmas; "Herkese çok teşekkür ediyorum. Başkana, babama, Hasan abiye çok teşekkür ediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Kadıköy'ü çok beğendim. İnşallah burada uzun süre devam edeceğim. Benim için problem yok. Ocak'ta oynamaya başlayacağım. Pero Antiç benim çok iyi arkadaşım oldu. Obradovic çok iyi hoca. Geçen sene Avrupa'dan şampiyon olduk. İdolüm Ronaldinho. Pastanede Pero Antiç'le görüştük. Babam da oradaydı. Ben önceden de biliyorum., Fenerbahçe Türkiye'nin en iyisidir." dedi. Makedon gençlere de seslenen Elmas; "Çok çalışmaları lazım. Türkçe de öğrenmeleri gerek." tavsiyesinde bulundu...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER