FENERBAHÇE

Fenerbahçe yenildi herkes rahatladı

Spor yazarları Fenerbahçe hakkında neler yazdı?

Fenerbahçe yenildi herkes rahatladı

Spor yazarı Rıdvan Dilmen Fotomaç Gazetesi'nde bugün Fenerbahçe'nin yenilgisini değerlendirdi..

İŞTE RIDVAN DİLMEN'İN BUGÜNKÜ YAZISI

"Hakem bu maça şartlanmış duygularla çıktı. Fener yenilince herkes rahatladı. Gazı gitti. Şimdi komplo teorileri başlasın."

Futbolda böyle sonuçlar var. Akhisar disiplinli oynadı ve yendi. Pozisyon vermediler hemen hemen Fenerbahçe'ye. Bu büyük bir başarı. Oyuncu değişiklikleri, çift forvete dönmesi sonra tekrar tek forvete karar vermesi Aykut Hocanın kararlarıdır. Bana göre yanlış kararları da var yanlış değişiklikleri de... Sarı kartı olan Skrtel çıkartılabilirdi. Mehmet Topal, Isla o bölgeye çekilebilirdi.
Birçok örnekler sayabiliriz. Ancak bir taraftan şu gerçeği de görmek lazım.
Beşiktaş maçından sonra Türkiye'de bir anda ortam değişti. Aykut Kocaman, bana bizzat 'bizi derbiyi kazandığımıza pişman ettiler' demişti.
Haklı çıktı.
Derbi sonrası MHK en yaşlı en tecrübeli hakemini gönderdi, yönetmesin de idare etsin mantığıyla hareket etti. Hakem de öyle bilinç altında çıktı. Hakem aman ben bulaşmayayım, Fenerbahçe aleyhine hata yapayım, lehine yapmayayım, aman Akhisar'dan bir adam atarım, aman Fener'e bir penaltı veririm, mantığıyla çıktı. Bu maç sonunda herkes bir rahatladı. Gazı gitti. Şimdi komplo teorileri başlasın..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER