FENERBAHÇE

Fenerbahçe yıldız ismi resmen açıkladı

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Adana Botaş'ın milli oyun kurucusu Pelin Bilgiç ile anlaştığını duyurdu..

Fenerbahçe yıldız ismi resmen açıkladı

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon Adana Botaş'ta forma giyen milli basketbolcu Pelin Bilgiç'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Sarı-lacivertlilerin konuyla ilgili resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şöyle:

"Geçtiğimiz sezon Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götüren, Kadınlar Euroleague'de de Avrupa üçüncüsü olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi transferlerini sürdürüyor.

Fenerbahçemiz, 5 sezondur Adana Botaş'ta forma giyen 22 yaşındaki Pelin Bilgiç ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı oyuncu, Botaş formasıyla geçtiğimiz sezon ligde maç başına 30 dakika süre almış, 12.5 sayı 3.8 asist ortalamaları yakalamıştı.

Fenerbahçe yıldız oyuncuyu renklerine bağladı

Oyun kurucu pozisyonunda görev yapan Pelin Bilgiç, 2016 Rio Olimpiyatlarında mücadele edecek A Milli Kadın Basketbol Takımının kadrosunda da yer alıyor.

Milli oyuncu, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın yeni sezon öncesi Esra Ural ve Ayşe Cora'dan sonraki üçüncü transferi oldu.

Pelin Bilgiç transferiyle Rio Olimpiyatlarında görev yapacak Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncu sayısı da 5'e yükseldi. Sarı Lacivertli ekibin kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen'in yanı sıra Tuğçe Canıtez, Esra Ural, Ayşe Cora ve Pelin Bilgiç, Rio'da Milli Takım adına mücadele edecek."

Fenerbahçe ayrıca Tuğçe Canıtez'in sözleşmesini de 1 yıl süreyle uzattığını bildirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER