FENERBAHÇE

Fenerbahçe yönetiminden Advocaat kararı

Fenerbahçe yönetimi, Dick Advocaat konusunda son kararını verdi.

Fenerbahçe yönetiminden Advocaat kararı

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin oynanacağı haftadaki kan kaybına devam ederek Gaziantepspor'u yenemeyen Fenerbahçe'de teknik direktör tartışmaları sürüyor.

 Fenerbahçe, Dick Advocaat'ı gönderecek mi?

Fenerbahçe taraftarlarının istifa çağrısı yaptığı ortamda zor durumda kalan Fenerbahçe yönetimi, Dick Advocaat konusunda son kararını verdi.

Fenerbahçe'de deprem! 9 Futbolcu...

FutbolArena'nın haberine göre; sarı lacivertli yönetim, sezon hedefleri tamamen tükenene kadar Advocaat ile yola devam etmek istiyor. Türkiye Kupası şampiyonluğunun yanı sıra Süper Lig'i 2. sırada bitirme hedefini belirleyen Fenerbahçe, Hollandalı teknik adam hakkında ani kararlar almayı planlamıyor. 

Öte yandan Dick Advocaat'ın gönderilmesi halinde yerine getireceği herhangi bir hoca bulunmadığını düşünen Fenerbahçe yönetimi, şimdilik aynı isimle sezonu bitirmeyi istiyor.

Hollandalı teknik adam Gaziantepspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında istifa edecek misiniz yönündeki soruya, "Bunu bana değil, yönetime sorun. Tek bir şey biliyorum. Bu konudaki kararı basın vermez." yanıtını vermişti.

Büyük kriz! Sneijder Tudor'a resti çekti

12 PUAN GERİDE KALDI

2015-2016 sezonunda Vitor Pereira ile ilk 41 maçında 26 galibiyet alan sarı-lacivertliler, bu yıl 5 kez daha az kazandı. Öte yandan Fenerbahçe geçen sezon aynı dönemde 4 mağlubiyet alırken, bu sezon 8 kez kaybetti.

Fenerbahçe bu sezon 41 maçta 72 gol atıp, kalesinde 37 gol yedi. Maç başına 1.75 gol atan sarı-lacivertliler, 0.9 da gol yeme ortalamasıyla oynadı.

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de 22. hafta sonunda 38 puan alabildi. Geçen sezon Vitor Pereira döneminde 22. haftada 50 puan toplayan Fenerbahçe, son 10 sezonunda en düşük ikinci 22. hafta puanına ulaştı. 2012-13 sezonu 22. haftasında 37 puan kazanabilen sarı lacivertliler, en kötü performansını sergilemişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER