FENERBAHÇE

Fenerbahçe zirve yarışını bırakmıyor

Ligde arka arkaya aldığı iki mağlubiyetle büyük şok yaşayan ve rakiplerinin gerisine düşen Fenerbahçe önemli bir avantaj yitirse de zirve yarışını bırakmadı.

Fenerbahçe zirve yarışını bırakmıyor

Fenerbahçe’de sezonun kaderini tayin edecek Evkur Yeni Malatyaspor ve Galatasaray maçları öncesi adeta seferberlik ilan edildi. Teknik heyet, zirvenin altı puan gerisinde kalan takımı toparlamak, motivasyonu yeniden sağlamak için yoğun uğraş verirken, yönetimin de devreye gireceği, hafta içinde futbolcularla özel bir toplantı yapılacağı öğrenildi.

Bu hafta Yeni Malatya deplasmanına çıkacak olan, ardından da Galatasaray’ı evinde ağırlayacak olan sarı-lacivertli ekibin kaderini bu iki karşılaşma çizecek. Ancak teknik heyetin şu anki en büyük sıkıntısı takımın yaşadığı moral bozukluğu. Geçen hafta Vodafone Park’a puan farkını Beşiktaş ile 6’ya çıkarmaya giden sarı-lacivertliler iki hafta sonunda rakibinin üç puan gerisine düştü. 

Çin'den G.Saray'a Gomis için inanılmaz teklif!

Medipol Başakşehir ve Galatasaray’ın da 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe için bundan sonraki iki hafta belirleyici olacak. Bu yüzden Teknik Direktör Aykut Kocaman futbolcularını tekrar ayağa kaldırmak için yoğun çaba harcıyor. Yönetimin de devreye gireceği ve hafta içi takımla biraraya gelmeyi planladığı öğrenildi.

Her ne kadar yarışta geriye düşülse de önce Malatya deplasmanı ardından da içeride Galatasaray derbisinin kazanılması takımı tekrar yarışa sokup moral verecek. Ardından da rakiplerin birbirleriyle maçları başlayacak. Teknik heyet ve yönetim iki maçta alınacak altı puanın önemini oyunculara aktaracak, daha hiçbir şeyin bitmediğini anlatacak.

Fenerbahçe'den TFF'ye bilet isyanı

Önce Malatya : Milliyet'in haberine göre; Gelecek hafta derbi mücadelesi olsa da teknik heyetin önceliği pazar günkü Malatya deplasmanı. Galatasaray maçının 6 puan değerinde olmasına rağmen bu haftaki maçın daha kritik ve zorlu geçeceği düşünülüyor.

Derbilerde hem takım hem de tribünler işler ne kadar kötü gitse de kenetleniyor ve istenen sonuçlar geliyor. Ancak bu sezonun etkili ekiplerinden olan Malatyaspor deplasmanı sarı-lacivertli takımın bu sezonki kaderini çizecek en önemli maç olarak öne çıkıyor.

Ozan istekli ama...! : Kadro dışı kalan, ancak yurt dışına transferi gerçekleşmeyince tekrar takıma dönen Ozan Tufan, çalışmalarda oldukça istekli gözüküyor. Son maçına Aralık ayında çıkan, devre arası kampı yapmayan ve bireysel çalışan genç futbolcunun kısa sürede forma giymesi ise zor. Antrenman eksiği ve kilo fazlası bulunan Ozan hırslı olsa da önce bu sıkıntıları çözmesi gerekiyor. Bunun için de özel bir program uygulanıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER