FUTBOL

Fenerbahçe'de 3 branş kapatılıyor

Fenerbahçe yönetimi, UEFA'nın getirdiği kısıtlamaların ardından kadın basket, erkek voleybol ve masa tenisi branşlarını kapatma kararı aldı.

Fenerbahçe'de 3 branş kapatılıyor - Sayfa 1

Fenerbahçe yönetimi, UEFA'nın getirdiği kısıtlamaların ardından kadın basket, erkek voleybol ve masa tenisi branşlarını kapatma kararı aldı.

Fenerbahçe'de 3 branş kapatılıyor - Sayfa 2

Her yıl tüm kulvarlarda yoluna ‘şampiyonluk’ parolasıyla çıkan, bu hedefte iddialı kadrolar kuran Fenerbahçe Kulübü’nde kemer sıkma politikası ciddi şekilde hayata geçirilecek. 3 BRANŞ KAPATILIYOR Küçülmeye gitme kararı alan sarı lacivertliler, kadın basketbol takımı, erkek voleybol ve masa tenisi branşlarına veda etmeye hazırlanıyor. Uzun süren değerlendirmeler sonucunda böylesine radikal bir karar alan yönetim kurulu bu planlarını hemen olmasa da 1 yıl içinde hayata geçirecek.

Fenerbahçe'de 3 branş kapatılıyor - Sayfa 3

KÜREK VE YÜZMEDE DE KÜÇÜLMEYE GİDİLECEK Kürek ve yüzmede de her yıl ezeli rakipleri Galatasaray ile birlikte zirveye oynayan Fenerbahçe’de bu iki branşta da küçülmeye giderek yoluna devam edecek. Ayrıca sponsor desteği bulamayan diğer şubeler de tehlike altında

Fenerbahçe'de 3 branş kapatılıyor - Sayfa 4

SEBEBİ FUTBOLDA İŞLERİN TERS GİTMESİ Fenerbahçe’de amatör branşlarda taşların ciddi anlamda yerinden oynamasının en büyük sebebi futbol şubesinde işlerin maddi yönde ters gitmesi. Son yıllarda yaptığı açıklamalarda bazı branşları için “Bizim için ciddi anlamda külfet. Devletten yeterli desteği alamıyoruz” diyen başkan Aziz Yıldırım, bu 3 şubenin kapatılmasından elde edecekleri parayı, futbolda transfere harcamanın hesaplarını yapıyor. Kaynak: Hürriyet