FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Ali Koç'tan yönetime uyarı

Başkan Ali Koç yeni yönetimiyle yaptığı ilk toplantıda, “Hiçbirinizden mali açıdan bir beklentim yok. Bana çalışkan bir ekip lazım. Bu yüzden sizden sadece enerjinizi, tecrübenizi ve emeğinizi istiyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe'de Ali Koç'tan yönetime uyarı

Fenerbahçe’de Ali Koç yönetimi iş başı yaptı. Başkan Koç ekibiyle bir araya geldiği ilk toplantıda beklentilerini anlattı.

Erkek, kadın, genç, yaşlı birçok farklı üyenin yer aldığı yönetimde özellikle iş dünyasında profesyonel olarak yer alan birbirinden başarılı isimler dikkat çekiyor. Holding patronu yerine daha çok profesyonelleri yönetimine alan Koç, ekibinin iş hayatındaki tecrübesi ve çalışkanlığından faydalanmak istiyor.

Başkan Koç, seçildikten sonra ekibine “Herkes rahat olsun. Hiçbirinizden mali açıdan bir beklentim yok. Bana çalışkan bir ekip lazım. Bu yüzden sizden sadece enerjinizi, tecrübenizi ve emeğinizi istiyorum” dedi.

Mali konular : Yeni yönetimde mali konular Burhan Karaçam’a emanet olacak. Uzun süre Yapı Kredi ve Koç Bank’ta görev alan Karaçam, kulübün en önemli sorunuyla ilgilenecek. Kulübün son dönemde ciddi bir mali sıkıntı içinde olduğu biliniyor. Karaçam’ın tecrübesi ve birçok banka ile olan yakın ilişkisi sayesinde kısa vadede kulübe mali açıdan nefes almayı sağlayacak projelere imza atacağı ifade edildi.

Sarı-lacivertli yönetimde ikinci başkanlık için Erol Bilecik’in adı öne çıkıyor. Aynı zamanda TÜSİAD başkanı olan Bilecik’in yanısıra Semih Özsoy ismi de söz konusu. Ancak Bilecik’in bu görevi üstlenmesi daha yüksek ihtimal olarak gözüküyor.

Şahin’in ismi önde : Kulübün önemli görevlerinden biri de genel sekreterlik makamı. Bunun içinde Turhan Şahin’in ismi ağırlık kazandı. Aziz Yıldırım yönetiminde de yer alan ve tecrübeyle dikkat çeken Şahin’in bu görevde yer alması bekleniyor. Hukuk işleri ise Fethi Pekin’e emanet olacak.

Fenerbahçe'ye Tottenham modeli

Yorumlar
TREND HABERLER