FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım ve Ali Koç birbirlerine sarıldı

Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri’nde başladı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Ali Koç, Küçük'ün daveti üzerine kürsüye gelerek birbirlerine sarıldı.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç birbirlerine sarıldı

Fenerbahçe’nin Divan Kurulu Toplantısı kulübün Kalamış’ta bulunan Faruk Ilgaz Tesisleri’nde başladı.

Toplantı İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vefa Küçük’ün Divan Başkanlığına adaylığını açıklamasıyla devam ediyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve başkan adayı Ali Koç ta toplantıya katılanlar arasında. 

Küçük: Yıldırımlar konsensusu : Açılış konuşması yapan Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Başkan Aziz Yıldırım ile başkan adayı Ali Koç'u kahvaltıya davet etti. Küçük yaptığı açıklamada, "Benim bir önerim var. Eğer iki başkanımız da uygun bulursa önümüzdeki cumartesi kendilerini kahvaltıya davet ediyorum. Otursunlar 'Yıldırımlar konsensusu' nasıl olur kendi aralarında konuşsunlar" diye konuştu. 

Yıldırım ve Koç birbirlerine sarıldı : Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Ali Koç, Küçük'ün daveti üzerine kürsüye gelerek birbirlerine sarıldı. Bu hareket üyelerden büyük alkış aldı. Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada, "Ali Bey benimle beraber 6 sene çalıştı. Yargıtay kararıyla beraat etmek istiyorum. Benim için 20 yıllık F.Bahçe başkanlığı onur ve şereftir. Başkanlıkla ilgili koltuktan gitmemek gibi bir sorunum yok. F.Bahçe'yi halka açtık. Aziz Yıldırım, yargıtay kararıyla birlikte beraatı alacak. F.Bahçe beraat edecek. F.Bahçe'nin üzerinde o kara leke kalkacaktır. Bu kulübün kapısında bekçi olmaya her zaman hazırım" dedi.

Ali Koç ise "Başkan'dan sonra konuşmak doğru olmaz. Seçimimiz hayırlı olsun" diye konuştu.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu seçimli olağan toplantısında konuşan Mosturoğlu ise yarıda kalan Beşiktaş maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin sahada kazanılan hak edilmiş saha sonuçlarına her zaman saygılı olduğunu hatırlatan Mosturoğlu, "Beşiktaş maçındaki karar beklentimize yakın bir karardır. Sayın Aykut Kocaman tıpkı 3 Temmuz'da olduğu gibi bir teknik direktörden daha fazlası olduğunu bir kez daha göstermiştir." ifadelerini kullandı.

Müsabaka sonrasında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resmen soruşturma başlatıldığının altını çizen Mosturoğlu, şöyle devam etti: "Müsabakada yaşanan bu organize eylemler sonrasında müsabaka hakemi bu olaylardan olumsuz etkilenerek, tecrübeli bir hakem gibi hareket etmeyerek gereksiz yere müsabakanın tamamlanmaması yönünde Beşiktaşlı futbolcuları ve teknik heyeti cesaretlendirmiştir. Tüm camianın bu andan itibaren futbolcularımızdan en büyük isteği, rakibi Beşiktaş'ı eleyerek finale çıkmaları ve finalde kupayı almalarıdır."

Fenerbahçe'nin 3 Temmuz sürecinden güçlenerek çıktığını da dile getiren Mosturoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Müsabakanın tatil kararı sonrası tıpkı 3 Temmuz sürecinde olduğu gibi bazı medya organları üzerinden kulübümüzün, taraftarımızın ve teknik direktörümüzün itibarsızlaştırılmaya çalışıldığına, yargısız infaz yapıldığına ve hatta 3 Temmuz sürecinde görmeye ve duymaya alıştığımız UEFA sopasının da karşımıza çıkarıldığına şahit olduk. Şer odakları bilmelidir ki karşılarında artık başkanı ve yöneticileri tutsak edilmiş yaralı bir camia yoktur. 3 Temmuz'dan güçlenerek çıkmış, çelikten bir iradeye sahip büyük camiamız vardır."

Yorumlar