FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de büyük kriz!

Giuliano’nun yerine Trabzon’da ilk 11’de sahaya çıkmayı bekleyen Fransız yıldızın, yine yedek oturacağını öğrenince isyan ettiği, bu yüzden idmanda yer almadığı iddia edildi. Fenerbahçeli bir yetkili, “Arıza yaptı, bu yüzden uf oldu!” açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'de büyük kriz!

F.Bahçe'de zorlu Trabzonspor maçı öncesi büyük bir kriz patlak verdi. Mathieu Valbuena, sarı-lacivertli takımın dün öğleden sonra yaptığı antrenmana katılmadı. Bunun nedenini sorduğumuz Fenerbahçeli bir yetkili, "Arıza yaptı, bu yüzden uf oldu!" açıklaması yapmakla yetindi, daha fazla bilgi vermedi. Krizin nedeninin ise Aykut Kocaman'ın, sakat olan Giuliano'nun yerine Trabzon derbisinde Alper Potuk'u oynatma kararı olduğu ileri sürüldü. Bunu öğrenince çılgına dönen Valbuena'nın hocasına isyan ettiği, sonrasında yaşanan tatsız gelişmelerin ise olayı kriz boyutuna taşıyıp bu noktaya getirdiği iddia edildi.

GÖREV ALPER POTUK'UN  : Valbuena'nın Trabzon'da ilk 11 dışı kalmasıyla gözler Alper Potuk'a çevrildi. Giuliano'nun yerine Alper'in oynaması neredeyse kesinleşti. Aykut Kocaman, dünkü idmanda as kadroda yer alan oyuncuyla özel bir görüşme yapıp beklentilerini sıraladı, "Senden bu maça iyi konsantre olmanı istiyorum" diye konuştu.

Trabzonspor Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER