FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de derbi öncesi şok!

Fenerbahçe'nin sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düştü, İsmail Köybaşı da henüz hazır değil.

Fenerbahçe'de derbi öncesi şok!

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 mağlup ederken, sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım cezalı duruma düştü.

Beşiktaş derbisinde yok : Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeledenin 82. dakikasında maçtaki tek sarı kartı gören tecrübeli futbolcu, Süper Lig'in 23. haftasında 25 Şubat Pazar akşamı deplasmanda oynanacak Beşiktaş derbisinde takımını yalnız bırakmak zorunda kalacak.

Fenerbahçe-Alanyaspor maçı golleri ve geniş özeti

İsmail Köybaşı henüz hazır değil : Fenerbahçe'nin diğer bir sol bek oyuncusu İsmail Köybaşı'nın da şu an için sakatlığının bulunması ve haftaya kadar hazır olup olamayacağı da sarı-lacivertli takımda endişe yarattı. 

Cengiz Ünder yine gol attı Roma kazandı!

Dengeler değişiyor : İsmail Köybaşı'nın Beşiktaş derbisine yetişmemesi durumunda, teknik direktör Aykut Kocaman'ın sağ bek oyuncuları Mauricio Isla ve Şener Özbayraklı'dan birine sol bekte görev vermesi bekleniyor. Öte yandan Nabil Dirar'ın da sağ beke çekilme ihtimali bulunuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER