FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de derbiye özel dev prim

Galatasaray maçını zirve yarışına tutunmak adına çok kritik bir viraj olarak gören Fenerbahçe’de adeta seferberlik ilan edildi.

Fenerbahçe'de derbiye özel dev prim

Fenerbahçe, Süper Lig'de pazar günü Galatasaray'ı konuk edeceği dev randevuyu ‘bir derbiden fazlası' olarak görüyor. 2 puan gerisinde olduğu ezeli rakibini devirip, lig sıralamasında geçmeyi hedefleyen sarı-lacivertliler, böylece zirve yarışındaki iddiasını ortaya koyma peşinde.

Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler hafta içinde Samandıra'ya kamp kuracak. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular tek yumruk olurken, takım kaptanları yapacağı toplantılarla derbi motivasyonunu üst seviyeye çıkaracak. Taraftarlar ise tesislere gelerek takıma moral verme hazırlığında.

Derbi öncesi Muslera endişesi

SIKIYÖNETİM İLANI
3 günlük izin sonrası büyük mücadelenin hazırlıklarına bugün başlayacak olan Fenerbahçe'de hafta sonuna dek tam gün mesai yapılacak. Derbiye kadar bekâr oyuncular, Samandıra'da kalacak. Can Bartu Tesisleri'ne ziyaretçi girişi de yasaklandı. Ayrıca teknik heyet ve futbolcular, düzenlenecek bir yemekle takım ruhunu pekiştirecek.

DEV PRİM
Futbolcuların tüm alacaklarını Galatasaray maçı öncesi ödeyen yönetim, derbi galibiyeti primini toplam 1.5 milyon TL olarak belirlemeyi planlıyor. Başkan Aziz Yıldırım, hafta içi tesislere giderek dev primi resmen açıklayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER