FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Diego Ribas krizi! Mazeretsiz olarak...

Transfer sezonunda Diego Ribas için teklif bekleyen Fenerbahçe yönetimi, Brezilyalı oyuncuyu fazla maliyetinden dolayı bir türlü elden çıkaramıyor! Diego Ribas bugünkü idmana da çıkmadı!

Fenerbahçe'de Diego Ribas krizi! Mazeretsiz olarak...

Fenerbahçe taraftarının takımda görmek istemediği futbolcuların başında gelen Diego Ribas, bugün mazeretsiz olarak antremana çıkmadı.. 

UEFA'nın sınırlamaları yüzünden bütçeyi denkleştirmeye çalışan başkan Aziz Yıldırım'ın önünde her seferinde Diego Ribas'ın yüksek maliyeti çıkıyor.

Diego Ribas'ı göndermek için can atan ancak yıllık 3.5 milyon Euro'luk net kazancı yüzünden ona kulüp bulamayan yetkililer, transfer döneminin sonuna kadar Diego'ya talip çıkmasını bekleyecek.

Volkan Şen'in tedavisi başlıyor


Ancak İstanbul'da çok mutlu olan her ay hesabına dolgun bir maaş yatan Diego, kendisini isteyen bir kulüp çıkmasına rağmen Türkiye'den ayrılır mı, işte o büyük bir soru işareti.

ANTREMANA DA ÇIKMADI

Fenerbahçe'de forma giyen Diego Ribas, mazeretsiz olarak çalışmaya katılmadı. Brezilyalı futbolcuyla ilgili Teknik Direktör Vitor Pereira'nın vereceği rapor bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER