FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de forvet krizi son buldu

Van Persie’nin bitmeyen sakatlıklarıyla çıldıran, Soldado’da umduğunu bulamayan Fenerbahçeliler’in yüzünü Janssen güldürdü. 23 yaşındaki Hollandalı santrfor dün 1 gol attı, 1 de penaltı yaptırdı.

Fenerbahçe'de forvet krizi son buldu

Transferin son günlerinde kadroya katılan ve Tottenham’dan sürpriz şekilde kiralanan Vincent Janssen, ilk 11’de sahaya çıktığı ilk maçında kalitesini gösterdi.

Alanyaspor deplasmanında tek santrfor olarak görev yapan Hollandalı futbolcu, müthiş performansıyla taraftarların yüzünü güldürdü, ‘oh be golcü varmış’ dedirtti. 17. dakikada Josef’in asistinde ağları havalandıran Janssen, ikinci yarıda kritik dakikalarda sahneye çıktı. Topla ceza sahasına çok hızlı giren Janssen’i Alanyasporlu futbolcular faul yaparak durdurabilirken, Fenerbahçe penaltı kazandı.

Tam bir savaşçı

Giuliano ise beyaz noktadan topu ağlara yolladı. Van Persie’nin bitmeyen sakatlıklarından bıkan, Soldado’dan verim alamayan Fenerbahçeliler, Janssen ile uzun zamandır bulamadığı forveti görmüş oldu. Janssen, skora yaptığı katkının yanı sıra saha içindeki savaşçı görüntüsüyle de tam not aldı.

5 ay sonra golünü attı

Tottenham’ın 21 milyon Euro bonservis bedeli ödeyip kadrosuna kattığı Janssen, geçen sezon 15 Nisan’daki Bournemouth maçında son golünü atmıştı. İngiliz ekibinde bir türlü istikrarlı forma şansı bulamayan Hollandalı futbolcu, o tarihten sonra ilk kez dün ağları sarstı. Janssen tam 5 ay sonra gol sevinci yaşamış oldu.

Fenerbahçe'ye derbi öncesi Dirar şoku

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER