SÜPER LİG

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül sürprizi

Sakatlığı geçen Gökhan Gönül, Vitor Pereira'dan Kayserispor deplasmanında oynamak için izin istedi.

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül sürprizi

Sakatlığı geçen Gökhan, Vitor Pereira'dan Kayserispor deplasmanında oynamak için izin istedi. Portekizli hocanın idmanlarda istekli gördüğü Gökhan Gönül'ü Kayseri kadrosuna alması bekleniyor.

Fenerbahçe’de merakla beklenen Gökhan Gönül’ün durumu belli oldu. Daha önceki haftalarda Teknik direktör Pereira’ya giderek, “Ben hazır değilim” diyen Gökhan Gönül, Kayserispor maçı ile birlikte sahalara dönüyor. Portekizli teknik adama giderek “Artık hazırım ve sahada olmak istiyorum” diyen Gönül, Kayserispor deplasmanında yüksek bir ihtimalle sahada olacak. Antrenmanlarda iyi bir performans sergileyen Gökhan’ın durumundan Pereira’nın da memnun olduğu dile getiriliyor..


 
ALKIŞ ALIYOR
BU sezon 12 resmi maçta 90 dakika forma giyen Şener’in çok yıpranması ve Akhisar maçında performansının düşmesi nedeniyle Pereira takıma taze kuvvet olarak Gökhan’ı sürmeyi düşünüyor. İdmanlarda da çok iyi çalışan ve Pereira’dan sık sık alkış alan Gökhan sahalara geri dönmek için gün sayıyor. 72 gündür takımından uzak olan Gökhan Gönül’ün da takım arkadaşlarına futbolu özlediğini ve kendini iyi hissettiğini belirttiği öğrenildi.
Yorumlar
TREND HABERLER