BASKETBOL

Fenerbahçe'de ilk transfer İtalyan yıldız

Spor Toto Basketbol Ligi ve Turkish Airlines Euroleague'de şampiyonluğun en büyük favorilerinden olan Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe'de ilk transfer İtalyan yıldız

Sezona sadece James Nunnally takviyesiyle başlayan sarı lacivertliler, pota altı rotasyonunu genişletmek için çalışmalarını sürdürürken çok önemli bir isimle gerekli anlaşmaları sağladı.

Fenerbahçe, koç Zeljko Obradovic'in isteği üzerine Brose Bamberg forması giyen İtalyan yıldız Nicolo Melli'yle her konuda anlaşma sağladı.

Expressgazete'nin haberine göre, transferin THY Euroleague'de ilk devrenin tamamlanmasının ardından resmileşeceği öğrenildi.

Fenerbahçe’den TFF’ye kritik görüşme çağrısı

 2.05 boyunda olan ve uzun forvet pozisyonunda oynayan Nicolo Melli, bu sezon THY Euroleague'de 10 maçta ortalama 31 dakika süre aldı ve 12.5 sayı ortalamasıyla oynadı.

Fenerbahçe yönetimi, geçtiğimiz günlerde koç Zeljko Obradovic, teknik ekip ve Genel Menajer Maurizio Gherardini'nin sözleşmelerinin 3'er yıl daha uzatıldığını açıklamıştı.

NICOLO MELLI KİMDİR?

Nicolò Melli, Euroleague'de mücadele eden Alman takımı Brose Baskets Bamberg'de forma giyen İtalyan basketbolcudur. 2.05 m boyunda 107 kg ağırlında olan Melli, uzun forvet ve pivot pozisyonlarında görev almaktadır.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER