TÜRKİYE KUPASI

Fenerbahçe'de istifa çağrısı!

Fenerbahçe tribünleri, takımın Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Bursaspor'a 3-0 yenilmesinin ardından ilk kez İsmail Kartal'ı istifaya davet etti.

Fenerbahçe'de istifa çağrısı!
Fenerbahçe'de Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor karşısında elde edilen şok skor taraftarın sabrını taşırdı! Sarı lacivertliler yönetimi istifaya çağırdı! 
 
Fenerbahçe tribünleri, takımın Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Bursaspor'a 3-0 yenilmesinin ardından ilk kez İsmail Kartal'ı istifaya davet etti. Tribünler, Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi de istifaya davet etti.

Kupada finale çıkmak için mücadele eden ve deplasmandaki 2-1'lik galibiyetin avantajıyla sahaya çıkan Fenerbahçe'de işler istendiği gibi gitmedi. Skor 2-0 iken Fenerbahçe kupadan eleniyordu.

Tribünler olası bir Sow veya Diego değişikliği beklerken İsmail Kartal'ın tercihi tribünlerin tepkisini çekti. Kartal oyuna golü düşünen bir isim almak yerine kırmızı kart gören Kadlec'in bölgesini doldurmak amaçlı Hasan Ali Kaldırım'ı oyuna sokmaya karar verdi. Kenarda Hasan Ali'yi gören tribünler şaşkına döndü. Hasan Ali son 10 dakika için Meireles'in yerine oyuna dahil oldu.

Tribünler tam İsmail Kartal'ı istifaya çağırmaya başlamıştı ki Bursaspor 3.golü buldu. Tüm stat istifa tezahüratına eşlik ederken böylece İsmail Kartal ilk kez istifa tezahüratını duymuş oldu.

Bu dakikadan sonra Fenerbahçe taraftarının öfkesi bir süre daha dinmedi. Taraftar bir süre daha Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi istifaya davet etti. 
 

TEPKİLER STAT DIŞINA DA TAŞTI!
Maç sonunda stat çevresinde de öfke dinmedi. Bir grup taraftar protokol tribünü önünde yönetimi istifaya çağırdı. Bu sırada diğer grubun Aziz Yıldırım lehine tezahürat yaparak bu gruba yaklaşması üzerine çevik kuvvet ekipleri iki grubu birbirinden uzaklaştırdı.  
 
Öte yandan Fenerbahçe'nin takım kaptanı Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, sakatlığı nedeniyle ağrılarının devam ettiğini, 25 Mayıs Pazartesi günü İstanbul Başakşehir ile oynayacakları lig maçında forma giymek istediğini kaydetti. 
 
FENERBAHÇE 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER