FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de kaptanlar dümene geçti!

Fenerbahçe'de kaptanlar Volkan Demirel ve Mehmet Topal yaptıkları toplantı ile mücadeleye devam etmeleri gerektiklerini söylediler.

Fenerbahçe'de kaptanlar dümene geçti!

Spor Toto Süper Lig'de alınan kötü sonuçlardan sonra taraftarlarını hayal kırıklığını uğratan Fenerbahçe'de kaptanlar sazı eline aldı. Kaptanlar bir nebzede olsa kendilerini affettirmek istiyor.

''MÜCADELEYİ BIRAKMAYACAĞIZ!''

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, bu sezon taraftarları ve camiayı çok üzdüklerinin altını çizen kaptanlar, "Kupada hedefimiz var ve iddialıyız. Avrupa'dan ise elendik. Ligi ise puan farkına rağmen bırakmayacağız. Her maçı kazanmaya bakacağız. Her maçı kazandıktan sonra lig sonunda puan durumuna bakacağız" dediler.

Fenerbahçe Antalya'da şaşkına döndü!

VARIMIZI YOĞUMUZU ORTAYA KOYALIM

Şampiyon olamasalar bile Şampiyonlar Ligi ön eleme turu vizesi almaları gerektiğinin altını çizen Volkan ve Mehmet Topal sözlerine şöyle devam ettiler: "Taraftarlarımıza iyi bir takıma sahip olduklarını göstermemiz gerekiyor. Onları yeniden yanımızda görmek için sahada varımızı yoğumuzu ortaya koyup galibiyetler almalıyız. Puandan önce onlara umut vermeliyiz. Osmanlı'dan sonra Alanya'yı yenip seri yapalım. Ve ligi tamamlayalım."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER