FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de kayıp aranıyor

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Ozan Tufan, beklentileri halen karşılayamadı.

Fenerbahçe'de kayıp aranıyor

Geçen sezon Bursaspor formasıyla ligin yıldızı olan genç futbolcu, sarı-lacivertli forma ile vasatı aşamadı.

Sezon başında yaşanan transfer rüzgarının yıldızı olarak öne çıkan Ozan Tufan, sınıfta kaldı. Büyük beklentilerle alınan ancak halen beklentileri karşılayamayan genç yıldızın durumu sorgulanmaya başladı.

Geçen sezon Bursaspor ile ligin yıldızı olan Ozan, özellikle çift yönlü orta saha rolüyle beğeni toplamıştı. Yeşil-beyazlı forma ile 32 maçta 3 gol 7 asist yapan 20 yaşındaki oyuncu, 20. haftalar karşılaştırıldığında daha da şaşırttı.

Fenerbahçe'den Çin hamlesi

Milliyet'in haberine göre; Bu sezon 20 haftada 14 kez sahada olan Ozan, gol ve asist yapamayarak takıma belli bir katkı sunamadı. Geçen sezon aynı süre zarfında 19 maçta forma giyip, 3 gol 4 asistle parlayan milli futbolcu, sadece 1 yılda yüzde 100 oranında bir düşüş yaşadı.

Öyle ki sezon başında Avrupa kulüplerinin bile takibini çeken, A Milli Takım’da istikrar bulan Ozan Tufan, bonservisini 7 katına çıkarıp, 7.5 milyon euroluk bir değer kazanmıştı.

Canlı yayında Selçuk İnan transferini açıkladı

Hatta Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım’ın da özel olarak çaba harcadığı ve transfer ettiği Ozan Tufan, bir tek Avrupa Ligi’nde Molde deplasmanında gol atabildi. Vitor Pereira’nın sisteminde orta alanda 8 numara tarzında oynayan Ozan, ne Diego’yu kesebildi ne de son Antalyaspor maçındaki ilk 11 şansını iyi kullanabildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER