FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de kıyım başlıyor! Ünlü isim topun ağzında

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım büyük bir operasyona hazırlanıyor. Kulüpten çok sayıda personel kıyımı yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe'de kıyım başlıyor! Ünlü isim topun ağzında

Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım kulüpte büyük bir operasyon için düğmeye bastı. Sarı-lacivertlilerde zarar eden şubeler kapanacak, bir çok birimden personel kıyımına gidilecek.

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’ın talimatıyla kıyım başladı. Kulüp neredeyse her birimden adam çıkarıyor. Başkan Yıldırım’ın talimatıyla zarar eden şubelerde kapatılacak.

İHSAN TOPALOĞLU KOVULABİLİR

Zarar eden birimlerin başında gelen Fenerbahçe Televizyonu’nda çalışan sayısının yarıya indirilmesine karar verildi. Tv’nin Genel Yayın Yönetmeni İhsan Topaloğlu Amerika’da tatildi. Ancak başkan Yıldırım’ın bu operasyonla Topaloğlu’nu da görevden alması bekleniyor. Özellikle FBTV’deki zarar boyutunun oldukça yüksek olduğu gelen haberler arasında.

“HERKES BANA YALAN SÖYLEMİŞ”

Fenerbahçeli futbolcu ayrılmak istiyor

Aziz Yıldırım’ın yakın çevresine “1 yıldır takip ediyorum CEO’nun ekibi hiç bir şeyi denetlememiş. Herkes bana yalan söylemiş. Artık kimsenin gözünün yaşına bakmayacağım, gereken herkes kovulacak” dediği öğrenildi.

Tüm birimlerle bir kaç gündür toplantı halinde bulunan Başkan Aziz Yıldırım olaya tamamen el koydu. Yıldırım zarar eden şirketleri ya kapatma ya da düzene sokma kararı aldı.

Yorumlar
TREND HABERLER