FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Kjaer'in yerine gelecek isim belli oldu

Yeni sezon transfer çalışmalarını UEFA ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde sürdüren Fenerbahçe, Kjaer'i satıp Mangala'yı alıyor.

Fenerbahçe'de Kjaer'in yerine gelecek isim belli oldu

Fenerbahçe önce Kjaer'in satışı için Milan yönetimiyle masaya oturdu. İtalyan yöneticiler 10 milyon euro teklif etti. Ancak Sarı-Lacivertliler 12 milyondan aşağıya inmedi ve sonunda Milan'a bu teklifi kabul ettirdi.

KJAER MİLAN'A DOĞRU

Bunun ardından Fenerbahçe Kjaer'in boşluğunu doldurmak için harekete geçti. İlk olarak Real Madrid'den ayrılan Pepe ile temasa geçildi.

Ancak Beşiktaş, Çin ve Avrupa kulüpleriyle dirsek temasında olan Portekeizli stoperin maliyeti çok yüksek bulundu ve ibre Mangala'ya çevrildi. Fenerbahçe M.City'li Fransız stoperin kiralanması için düğmeye bastı.

PEPE OLMADI MANGALA KİRALANACAK

Geçtiğimiz sezonu Valencia'da kiralık olarak geçiren ve iyi bir perfornmans gösteren Mangala için hem Manchester City hem de oyuncunun menajeri ile temasa geçildi.

Görüşmelerin olumlu seyrettiği ve kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelebileceği öğrenildi. Sarı-Lacivvertlilerin kiralama bedeli olarak 2.5 milyon euro gibi bir rakam vermesi bekleniyor.

Bu rakamın altına inilmesi için de ciddi bir uğraş var. Mangala, Fransa'nın EURO 2016 kadrosunda da vardı. Şimdi gözler Fenerbahçe'de bu transfere çevrildi. 

Kameni Fenerbahçe ile anlaştı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER