FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de kongre kılıçları çekildi

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, adaylık çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Üyelerle bir araya gelen yeni başkan adayı adeta gövde gösterisi yaptı.

Fenerbahçe'de kongre kılıçları çekildi

Başkan adaylığını resmen açıklayan tek isim olan Ali Koç, İstanbul’da üyelerle bir araya geldi. 5 bine yakın kişinin katıldığı organizasyonda Koç, hem planlarını açıkladı hem de adeta gövde gösterisi yaptı.

Ali Koç, kongre üyeleriyle bir araya geldi. Düzenlenen organizasyona 5 bine yakın kişinin katılması dikkat çekti. Üstelik katılanların çoğu da Fenerbahçe kongre üyesiydi.

Ali Koç, burada yaptığı konuşmada başkan seçilmesi halinde neler yapacağını anlattı. Altyapının önemine vurgu yapan Koç, kulübün mali durumunun çok kötü olduğunu belirtip bunu çözeceklerini söyledi.

Ali Koç

6800 üye bilgi paylaştı: Ali Koç ayrıca kendisini kulübü bölmekle itham eden Aziz Yıldırım’a cevap vererek, “Ben ne biçim Fenerbahçeliymişim! Bizi bölücülükle suçlayanlar bilmelidir ki, Çubuklu formamızın zafere ulaşması için tüm açıklamalarımız tribünlerin dolması yönündeydi. Zaten Fenerbahçe’yi bölmeye kimsenin gücü yetmez” dedi. 

Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a yanıt! Fenerbahçe bölünmez...

Ali Koç'un Ersun Yanal cevabı salonda alkış topladı

Aziz Yıldırım’dan Ali Koç’a ağır itham!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER