FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Lens harekatı

Fenerbahçe’de Jeremain Lens fırtınası esmeye devam ediyor.

Fenerbahçe'de Lens harekatı

Hollanda basını performansına hayran kaldığı Lens için, “Milli takıma dönebilir” yorumunu yaptı. Sarı-Lacivertliler, Jeremain Lens’in bonservisini almak için sezon sonunu beklemeyecek.

Kasımpaşa ve Gaziantep maçlarında 2’şer asist yapan Hollandalı futbolcu, Feyenoord karşısında da etkili performansını sürdürdü. Lens, 1-0 kazanılan maçta asist yapmadı ancak rakip yarı alandaki baskısıyla golden önce Kuyt’tan topu kapan isim oldu. Lens, takımın en etkili isimlerinden biriydi. 78. dakikada kendi yarı sahasında aldığı topla 70 metre depar atıp, iki rakibinden sıyrılan Lens, şutunda çerçeveyi bulamadı. Ancak pozisyondaki çabası bile büyük alkış aldı.

Fenerbahçe Feyenoord'a büyük jest yaptı



‘Eski günlerine döndü’

UEFA, 29 yaşındaki oyuncuyu ‘maçın adamı’ olarak seçti. Jeremain Lens’in performansı, ülkesi Hollanda’da da büyük ses getirdi. Haberlerde, yıldız futbolcunun Fenerbahçe’de kendine gelip, eski günlerine döndüğü belirtildi. Lens’in bu performansını sürdürmesi halinde, yeniden Hollanda Milli Takımı’na geri dönebileceği yorumları yapıldı. Hollanda Gazeteleri de UEFA gibi yıldız oyuncuyu maçın en iyisi olarak gösterdi.

UEFA'dan Jeremain Lens'e büyük onur



Bonservis için erken davranılacak

Sunderland’den 1 yıllığına kiralanan Hollandalı futbolcunun başarılı performansı, yönetimin yüzünü güldürdü. Sarı-Lacivertliler, Jeremain Lens’in bonservisini almak için sezon sonunu beklemeyecek. Yıldız oyuncu performansını bu şekilde devam ettirirse, yönetim ara transfer döneminde Sunderland ile masaya oturacak. İngiliz ekibi, geçen sezon Lens için Dinamo Kiev’e 12 milyon Euro (40 milyon TL) ödemişti.

Osmanlı’ya karşı oynamayabilir!

Fanatik'in haberine göre; Jeremain Lens, Feyenoord maçında sakatlık yaşamış ve 85. dakikada yerini Alper Potuk’a bırakmıştı. Sol arka adelesini tutarak kenara gelen Lens, maç boyunca birçok farklı darbeye de maruz kalmıştı. Yıldız futbolcu dünkü antrenmana çıkmadı. Sağlık kurulu, bugün 29 yaşındaki oyuncuyu bir kez daha kontrol edecek. Lens’in Osmanlıspor maçının kafilesine dahil edilip edilmeyeceğine, bu kontrolün ardından karar verilecek. Ancak başarılı futbolcunun oynamama ihtimali yüksek görünüyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER