FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici zamanı

Giuliano’nun vedası sonrası sarı-lacivertlilerin büyük beklenti duyduğu Mehmet Ekici güç topluyor, tecrübeli futbolcu forma istikrarıyla eski günlerine kavuşmayı hedefliyor.

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici zamanı

Fenerbahçe’de Giuliano’nun da gitmesiyle beraber orta sahada yakalanan boşlukta Mehmet Ekici ismi daha fazla gündeme gelmeye başladı. Son Yeni Malatyaspor maçında ilk 11’de forma giyen Ekici, performans olarak da yeniden çıkış arıyor.

Geçen sezon Fenerbahçe’ye katılan ancak sezonun ilk yarısı başta olmak üzere genelinde sakatlık sorunu çeken tecrübeli futbolcu, eski günlerine dönmek için çaba harcıyor.

Son 2 yıllık süreçte hem fiziksel açıdan futbolda sorunlar yaşayan hem de transfer süreçlerinde mental olarak yorulan Mehmet Ekici, çıkışa geçmek için hazırlanıyor.

Şu anda kafa olarak kendini çok rahat hisseden 28 yaşındaki futbolcu, tamamen oyununa konsantre oluyor. Yeniden form grafiğini artırması gerektiğinin farkında olan deneyimli orta saha, maç istikrarı elde ettikçe durumu düzelteceğine inanıyor.

Son 2 yılda Trabzonspor’dan geçiş süreci, 6 ay futboldan uzak kalması, sakatlık sorunları ve takımdaki değişimlerden etkilenen Mehmet, şu sıralar ise yeniden güç depoluyor.

Hem rahatlayan hem de fiziksel olarak her geçen hafta toparlanan Mehmet Ekici, gol ya da asist katkısıyla yeniden toparlanıp, beklenen seviyeye geleceğine inanıyor.

Özel frikik çalışmaları da yapan yıldız oyuncu, sezon boyunca kademe kademe iyi olmayı hedefliyor.

Fenerbahçe'de Renato Sanches sesleri

Yorumlar
TREND HABERLER